Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σοφία Βεργκάρα Αδυνατώ Να Σε κοιτάξω Στα Μάτια



Τη Σοφία Βεργκάρα την ξέρεις. Είναι αδύνατο να μην την ξέρεις, να μην την έχεις ακούσει, να μην την έχεις δει και να μην σου έχει σηκωθεί η τρίχα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά αυτό το στήθος δεν υπάρχει. Δεν υφίσταται. Είναι η ανθρώπινη εκδοχή του Grand Canyon.


Είναι Κολομβιανή ( Κολομβία: γνωστή για τα ναρκωτικά, τις συμμορίες, τα όπλα, τις παρανομίες, τη Βεργκάρα και τα στήθη της). Πολύ απλά, αξίζουν να γίνουν αξιοθέατο. Να το θαυμάζει όλος ο κόσμος. Όλη η γη. Να στέκονται όσοι επιθυμούν σε μία εξέδρα και να κοιτούν από ψηλά αυτό που έφτιαξε ο Θεός και το θαυμάζει. Θεέ, σε ευχαριστώ!


Ευχαριστώ όμως και την τηλεόραση και τις διαφημίσεις, που την ανακάλυψαν και την έβαλαν να βγάλει λοιπά άχρηστα ρούχα και να μείνει μόνο με το μαγιό. (Πάτα στην εικόνα για να δεις τη διαφήμιση).




Παντού αυτό το στήθος ασφυκτιά, αδυνατεί να κάτσει ήσυχο και αυτό είναι που θαυμάζουμε. Αυτό είναι που αγαπάμε. Μην αναρωτιέσαι αν είναι φυσικό. Το έχει απαντήσει η ίδια: «Αν με ρωτάς αν το στήθος μου είναι φυσικό, ναι, είναι φυσικό. Δεν έχει αλλάξει το μέγεθός του από τότε που ήμουν 13».


Η Σοφία είναι 38 χρονών, έχει ένα γιο, δεν έχει ξαναπαντρευτεί από τότε που χώρισε στα νιάτα της και όταν τη βλέπουμε έχουμε ανοιχτό το στόμα. Τι σημαίνει αυτό; Κούγκαρ, με «κάπα» κεφαλαίο.


Δεν προειδοποίησα, γιατί το συναίσθημα του κόμπου στο λαιμό, της ανατριχίλας, της εφίδρωσης και ταυτόχρονης αφυδάτωσης όταν βλέπεις τις φωτογραφίες της, αξίζει να το ζεις.
Πηγη:yupi.gr





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: