Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέα πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς.

Σκέψου Πράσινα μέσω κοινωνικών δικτύων

«Σκέψου Πράσινα» είναι ο τίτλος του νέου project της Τράπεζας Πειραιώς στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media), με θέμα τα οφέλη ενός τρόπου ζωής φιλικού προς το περιβάλλον.

Έπειτα από εμπειρία χρόνων σε περιβαλλοντικά θέματα, η τράπεζα που πρώτη δημιούργησε, το 2004, ειδικό τμήμα με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησης, ξεκινάει μια προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος για ένα τρόπο ζωής και μια μορφή ανάπτυξης που σέβονται το περιβάλλον.

Μέσα από κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Flickr, η Τράπεζα Πειραιώς σκοπεύει όχι μόνο να μοιραστεί τη γνώση που έχει αποκτήσει σχετικά με τα οφέλη ενός τρόπου ζωής φιλικού προς το περιβάλλον, αλλά και να ακούσει και να συζητήσει τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τις ιδέες και τις ανησυχίες των Ελλήνων για το περιβάλλον.

Θέματα προς συζήτηση στα κανάλια του «Σκέψου Πράσινα» είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, οι πράσινες μεταφορές, η πράσινη στέγαση, η βιοποικιλότητα, η διαχείριση απορριμμάτων και αποβλήτων, η ορθολογική διαχείριση νερού, η ανακύκλωση, ο οικοτουρισμός και πολλά άλλα.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αυτής πρωτοβουλίας, η Τράπεζα Πειραιώς διοργανώνει διαγωνισμό στο Facebook και χαρίζει πράσινα δώρα στους νέους φίλους του «Σκέψου Πράσινα»: πέντε σπαστά ποδήλατα, 20 eco-buttons και 20 water clocks. Για να συμμετάσχετε ακολουθήστε το link: http://www.facebook.com/skepsouprasina και σκεφτείτε πράσινα!

πηγή:newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: