Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κανονικά αύριο τα δρομολόγια της Ε.Θ.Ε.Λ.



Διάσταση απόψεων σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στο συνδικαλιστικό κίνημα, σε ό, τι αφορά την πορεία των κινητοποιήσεων, καθώς οι εργαζόμενοι στην Ε.Θ.Ε.Λ. διαχωρίζουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους εργαζομένους στα Μ.Μ.Μ.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, στην οποία πήραν μέρος οι συνδικαλιστές από όλες τις εταιρίες των αστικών συγκοινωνιών, προτάθηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την προσεχή Τετάρτη, 9 του μηνός, ενώ την επομένη, 10 Μαρτίου, θα δοθεί συνέντευξη Tύπου προς τα Μέσα Ενημέρωσης. Την άλλη Παρασκευή, 11 Μαρτίου, θα συνεδριάσει και πάλι η Συντονιστική Επιτροπή για να πάρει νέες αποφάσεις. Σημειώνεται ότι η πρόταση αυτή θα πρέπει να εγκριθεί από τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν και μια εκστρατεία ενημέρωσης του επιβατικού κοινού, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με τις κινητοποιήσεις που διαρκούν για πάνω από δύο μήνες. Συγκεκριμένα, θα μοιράσουν φυλλάδια στα οποία, μεταξύ άλλων, θα εξηγούν και τις επιπτώσεις που έχει ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος, στο επιβατικό κοινό.

Στο χώρο της ΕΘΕΛ, τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς νέος πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ Μιχάλης Λιαγούρης που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Νίκο Κουλουμπαρίτση, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν μέσα από καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες για την πορεία των κινητοποιήσεων, μέσα από ένα «μίνι» δημοψήφισμα.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τετάρτη, 9 του μηνός θα στηθούν κάλπες, όπου οι εργαζόμενοι, μέλη του Σωματείου, θα αποφασίσουν, με μυστική ψηφοφορία για τη «συμπεριφορά του κλάδου».

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι, οι στάσεις εργασίας από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:30 το απόγευμα που είχαν ανακοινωθεί για αύριο και την Παρασκευή, δεν ισχύουν, καθώς όπως είπε, η απόφαση που ελήφθη δεν είχε τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, αφού στην ουσία χτες δεν υπήρχε πρόεδρος του Σωματείου.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: