Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα βήματα της επιτυχίας


Οι ιστορίες μίας ομάδας ταλαντούχων παιδιών (χορευτών, ηθοποιών, μουσικών) που σπουδάζει σε μία Ακαδημία Τεχνών, ζωντανεύουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.


Τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, η Ναντίν Ξηντάρα και ο Αχιλλέας Μανώλης αποκαλύπτουν στο περιοδικό HELLO! μικρά κομμάτια του εαυτού τους.

Για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη σέξι σε μία γυναίκα είναι η ωραία κίνηση:

«Δεν χρειάζεται μάστερ χορού μία γυναίκα για να είναι σέξι. Αρκεί να έχει αίσθηση του σώματός της και της ενέργειάς της, ώστε και με ένα σήκωμα χεριού ή ένα απλό περπάτημα να καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το σέξι δεν είναι στην κίνηση, είναι στη συν- κίνηση, στη συγκίνηση δηλαδή, που μπορεί να σου προκαλέσει μία κίνηση».

Η Ναντίν Ξηντάρα σπουδάζει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και διατηρεί για την τέχνη που υπηρετεί την ίδια αγάπη με την ηρωίδα του τηλεοπτικού σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί:

«Η Μελίνα λατρεύει τον χορό και θέλει να πατήσει γερά στα πόδια της, χωρίς τη βοήθεια της οικογένειάς της. Τα κοινά μας στοιχεία είναι το πάθος για το χορό, η εσωτερική δύναμη για να εξελίξω το ταλέντο μου και η ευαισθησία».

Κατάφερε από νωρίς να ξεχωρίσει ο Αχιλλέας Μανώλης και να εργαστεί στην Αμερική ως χορευτής, μοντέλο και ηθοποιός:

«Στην Ελλάδα δεν είμαστε εκπαιδευμένοι από μικροί να γνωρίζουμε τι είναι χορός, έστω και ως θεατές. Υπάρχουν δυσκολίες, πίεση αμφισβήτηση, απόρριψη, ανταγωνισμός. Δεν είναι ένα βιοποριστικό επάγγελμα».

ΠΗΓΗ: HELLO!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: