Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας διάθεση



Χωρίς να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, καλό θα ήταν να ήμαστε ρεαλίστριες και να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε κάθε μέρα τρελό κέφι για σεξ με τον σύντροφό μας. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε προκειμένου να ανεβάσουμε τη libido μας.


1. Ασκηθείτε: μην αναστενάζετε. Μπορεί πια η άσκηση να φαντάζει πανάκεια όλων των προβλημάτων μας, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι μετά από έναν μακρύ περίπατο, ή μισή ώρα πάνω στον διάδρομο, τα προβλήματά μας φαίνονται μικρότερα, νιώθουμε ότι ανασαίνουμε καλύτερα και το κέφι μας έχει φτιάξει. Αυτομάτως αντιλαμβάνεστε ότι η γυμναστική ανεβάζει και τη σεξουαλική διάθεση, γιατί ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τον ερωτικό μας οίστρο σε μεγάλο βαθμό.

2. Τα προκαταρκτικά δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, και αυτό γιατί έχουν ως βασικό τους γνώρισμα ότι παίζουν και ξυπνούν τις αισθήσεις. Κάντε ο ένας στον άλλο ερωτικό και χαλαρωτικό μασάζ, κάντε μπάνιο παρέα και φιληθείτε όπως στο πρώτο σας ραντεβού.

3. Πολεμήστε την κορτιζόλη, τη θυγατέρα του στρες, διώχνοντάς τη όπως μπορείτε από το κρεβάτι σας. Αν αισθάνεσθε έτοιμη να εκραγείτε, ακούστε λίγο μουσική, κοιμηθείτε ένα 20λεπτο, μιλήστε με την κολλητή σας στο τηλέφωνο, απολαύστε ένα ωραίο γλυκό. Γενικά, ξεφορτωθείτε το άγχος που ταράζει και την καλύτερη σεξουαλική ζωή.
Πηγη;nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: