Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γόνοι και γονίδια

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γονείς τους είναι επίσης style icons (τυχαίο; δε νομίζω). Έξι νεαροί απόγονοι της νέας αριστοκρατίας της showbiz αποδεικνύονται υποδείγματα στυλιστικής συμπεριφοράς.


Romeo και Cruz Beckham: Οι trendsetters
Έχουν πολλά στυλιστικά credits, όπως και ο μπαμπάς. Τα δύο καμάρια των Beckham κατορθώνουν κάθε φορά να κλέβουν την παράσταση είτε με ασορτί σύνολα είτε με την ήδη δηλωμένη αδυναμία τους στα γυαλιά ηλίου σε 80s στυλ (π.χ. με τα γυαλιά ηλίου Shutter του Alain Mikli). Ο εξάχρονος Cruz εμφανίζεται συχνά με t-shirts με funky στάμπες (συνήθως από το εναλλακτικό brand Local Celebrity), ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι, σε ηλικία μόλις 9 ετών, ο Romeo θα σχεδιάσει ο ίδιος σειρά παιδικών ρούχων.

Lila Grace Moss: Η αγγλίδα style icon

Γεννημένη το 2002, ο καρπός του έρωτα της Kate Moss με τον Jefferson Hack έχει αρχίσει ήδη να εντυπωσιάζει με το στυλ της. Συχνά εμφανίζεται ως μικρογραφία της μητέρας της (η οποία μάλιστα έχει δηλώσει ότι η κόρη της είναι «μίνι εγώ!»), ενώ την έχουμε δει και με t-shirt με στάμπα «I love Kate Moss»! Αγαπημένος της συνδυασμός το κολάν με Ugg μπότες, ενώ από το στυλ της δεν λείπουν και οι πιο καθωσπρέπει βρετανικές πινελιές με τη μορφή ενός γκρι τουίντ ημίπαλτου ή μιας tartan φουστίτσας.


Kingston Rossdale: Ο εκκεντρικός

Ο πεντάχρονος γιος της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale διακρίνεται για την αγάπη του στα έντονα χρώματα. Δεν φοβάται τους πειραματισμούς και τους έντονους συνδυασμούς, τα ριγέ μπλέιζερ και τις καρό τραγιάσκες, τις σαγιονάρες και τις αρβύλες. Με λίγα λόγια, είναι σχεδόν τόσο πρωτοπόρος στο στυλ όσο και η μητέρα του. Φοράει πολύ συχνά παπουτσάκια Vans, ενώ ανάμεσα στα αγαπημένα του brands ρούχων ξεχωρίζουν τα All Saints, Baby Gap και Rocket Salad.


Honor Marie Warren: Η μποέμ μπέμπα
Σε ηλικία μόλις τριών ετών, η κόρη της Jessica Alba και του κινηματογραφιστή / παραγωγού Cash Warren επιδεικνύει απίστευτο στυλιστικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με το εκφραστικό μουτράκι της, την κάνει αληθινά ασυναγώνιστη. Το μποέμ στυλ της συνθέτουν cool πανωφόρια και ζακετάκια συνδυασμένα με κολάν και girlie φορέματα. Φοράει συχνά Baby Gap, Ralph Lauren, Juicy Couture, ενώ ολοκληρώνει τα σύνολά της είτε με baby sneakers από καμβά (All Star, Cienta) είτε με χαριτωμένες μπαρέτες Robeez.



Violet Affleck: Το καλό κορίτσι

Είναι 6 ετών, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner και το στυλ της θυμίζει μια δεσποινίδα ευγενικής καταγωγής με ατσαλάκωτο pedigree. Η μικρή πριγκίπισσα Affleck φορά συχνά J. Crew, Mini Boden, Jacadi και Juicy Couture, ενώ εμφανίζεται πολλές φορές με cool παπουτσάκια σε παιδικές βερσιόν (Ugg μπότες, Hunter γαλότσες και όλα τα σχετικά). Σήμα-κατατεθέν του στυλ της, τα πάντα ανέμελα χτενισμένα ξανθά μαλλιά της.
πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: