Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Ήταν άθλια ταινία»



Μπορεί να άργησε αλλά ταυτίστηκε τελικά με τις αρνητικές κριτικές για την ταινία που σκηνοθέτησε το 2009, με πρωταγωνίστρια τη Μέγκαν Φοξ.


Μπορεί το περιοδικό «Rolling Stone» να την ανακήρυξε τη χειρότερη ταινία της δεκαετίας αλλά κανείς δεν περίμενε να ταυτιστεί με την άποψη αυτή και ο δημιουργός της. Ο Μάικλ Μπέι έκανε μια από τις πιο ασυνήθιστες δηλώσεις δημιουργού για το έργο του, κυρίως αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει αναλάβει την παραγωγή και σκηνοθεσία του sequel της ταινίας αυτής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Empire», ο Μάικλ Μπέι δήλωσε: «Κάναμε αρκετά λάθη. Όταν το σκέφτομαι, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν ότι υπήρχαν αναφορές σε ένα μυστικό κόσμο. Πιστεύω ότι το “Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων ” ήταν άθλιο. Ήταν απαίσιο να κάνεις μια ταινία στην οποία το σενάριο πρέπει να γραφτεί μέσα σε τρεις μήνες».

Ο σκηνοθέτης στη συνέχεια της συνέντευξης εξήγησε ότι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τη δυναμική και παρατεταμένη απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ την περίοδο εκείνη, είχε άμεσο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα: «Πάσχιζα επί μήνες να ετοιμάσω μια ταινία για την οποία το σενάριο αριθμούσε μόλις 14 σελίδες και περιέγραφε μια αφηρημένη ιδέα. Ήταν ένας σχεδόν παράλογος τρόπος να κάνεις μια ταινία».

Ο Μάικλ Μπέι βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας της τρίτης κατά σειρά ταινίας των «Transformers», που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα τον προσεχή Ιούνιο στην Ευρώπη και τον Ιούλιο στις ΗΠΑ με τίτλο «Transformers: Dark Οf the Moon».

Πηγή: yupi-real.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: