Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πιο λευκά δόντια χωρίς λεύκανση!


Το χρώμα των δοντιών σας, σας προβληματίζει; Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα αστραφτερό χαμόγελο, όπως αυτό των διάφορων τηλεοπτικών σταρ;
Εκτός από την επίσκεψη σε ένα οδοντίατρο μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τα δόντια σας πιο λευκά και το χαμόγελο σας πιο φωτεινό, χρησιμοποιώντας απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας.

Σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire, τα σημάδια και ο δυσχρωμία των δοντιών προκαλούνται από ένα πλήθος παραγόντων.

Τα δόντια σας καθημερινά δέχονται τις επιδράσεις του καφέ, του αλκοόλ, της νικοτίνης και του φαγητού, και πριν το καταλάβετε, αρχίζουν να γίνονται θαμπά.

Αρχικά θα πρέπει να ξεπλένετε καθημερινά τα δόντια σας με ένα στοματικό διάλυμα που προστατεύει από την τερηδόνα και χαρίζει άμεσα ένα λευκό αποτέλεσμα.

Βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φυσικά υλικά. Θα χρειαστείτε μια φράουλα και μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Πολτοποιήστε την φράουλα και ανακατέψτε με την μαγειρική σόδα. Έπειτα χρησιμοποιήστε το μείγμα για να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Μην ξεπλύνετε το στόμα σας, αφήστε το μείγμα στα δόντια σας για περίπου 5 λεπτά. Χρησιμοποιείστε πάλι την οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε για μια ακόμα φορά και ξεπλύνετε με νερό το στόμα σας. Λεκέδες από καφέ για παράδειγμα θα έχουν εξασθενήσει αρκετά και τα δόντια σας θα είναι πιο λευκά από πριν.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: