Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η αλήθεια για το πάχος της Γιόχανσον & όχι μόνο!

Τι κοινό έχουν η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba), η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) και πολλές ακόμη γνωστές ηθοποιοί και μοντέλα, διάσημα –μεταξύ άλλων- για την αγαλματένια φιγούρα τους; Ότι δεν ήταν πάντα έτσι…


Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως βλέπουμε, οι διάσημες στάρ του Χόλιγουντ αντιμετώπιζαν σοβαρότατα προβλήματα παχυσαρκίας μέχρι που γνώρισαν και εμπιστεύτηκαν τον Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel).

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της επαναστατικής μεθόδου "Humbilates" που καθιέρωσε πρόσφατα ο γνωστός αμερικανός παρουσιαστής του ομώνυμου σόου "Jimmy Kimmel Live", έρχεται το δεύτερο μέρος της προσπάθειάς του που κάνει την υπόθεση "κορμί θανατηφόρο" πιο ολοκληρωμένη, θέτοντας ξεκάθαρα ζήτημα διατροφής.

Ναι, καλά το καταλάβατε! Πρόκειται για τη συνέχεια του ξεκαρδιστικού βίντεο με τις διάσημες καλλονές να επιδίδονται στο παράξενο είδος άθλησης που πρότεινε ο Κίμελ.
Σε αυτό το κλιπάκι –το οποίο μπορείτε να απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο στη συνέχεια της είδησης- βλέπουμε όλες τις πρωταγωνίστριες του πρώτου μαζί με πολλές ακόμη να εξηγούν πως έχασαν τα πολλά –όπως προκύπτει- περισσευούμενα κιλά τους με τη βοήθεια του μάγου Τζίμι Κ.

Ο γκουρού του fitness και της διατροφής –όπως αυτοπαρουσιάζεται με απίστευτα χιουμοριστικό τρόπο- Κίμελ, εξηγεί τη βάση του προγράμματός του, σύμφωνα με την οποία οι "ακόλουθοί" του αδυνατίζουν κατά 4/5.

Το ποσοστό αυτό προκύπτει τελικά από το ότι εκείνος τρώει τα 4/5 του φαγητού που επιλέγουν, αφήνοντάς σε εκείνες να φάνε μόνο το 1/5.

Μερικές από τις κομψότατες –κατά τα άλλα- κυρίες που συμμετέχουν στο βίντεο προβάλλοντας ταυτόχρονα την κωμική τους πλευρά με τον καλύτερο τρόπο είναι η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried), η Κρίστεν Μπελ (Kristen Bell) και η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), ενώ σε κάποιο σημείο επιστρατεύεται και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις (Neil Patrick Harris) ως "αληθινός γιατρός" για να υπογραμμίσει και την επιστημονική υπόσταση των λεγόμενων του Τζίμι Κίμελ.
Η σπαρταριστική συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: