Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πετράκης - Πολυχρονίδη σε ντουέτο έκπληξη

Από τα Μυστικά της Εδέμ στα στούντιο ηχογράφησης!
Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ντουέτο που αναμένεται να συζητηθεί. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί περιλαμβάνεται στον πρώτο προσωπικό δίσκο του «Λουκά» των «Μυστικών».

Είναι γνωστό ότι και οι δύο λατρεύουν την μουσική, κάτι που είχαν εκφράσει εμπράκτως και κατά την διάρκεια του Just the two of us, στο οποίο συμμετείχαν. Πέρα από αυτό, όμως, τους τελευταίους μήνες, ο Παναγιώτης Πετράκης εργάζεται πυρετωδώς για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά το Πάσχα. Σε αυτό το δίσκο μάλιστα, στίχους και μουσική έχει γράψει η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Από την άλλη και η τηλεοπτική Νταίζη δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την μουσική, ενώ ένα χρόνο πριν μπει στο Εθνικό είχε ξεκινήσει και σπουδές κλασικής μουσικής. «Πάντα προσπαθούσα να υπάρχει η μουσική μέσα μου, απλώς έμεινε λίγο πιο πίσω, γιατί μου ανοίχτηκαν πολύ ωραίες πόρτες στην υποκριτική. Αλλά μέσα μου αυτά τα δύο δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, γιατί όταν κάνω για πολύ καιρό μόνο το ένα, μου λείπει το άλλο», είχε δηλώσει παλιότερα η Μαριάννα.

Το κομμάτι που θα ερμηνεύσουν από κοινού οι δύο ηθοποιοί είναι σε ρυθμό λάτιν και σύμφωνα με όσους το έχουν ακούσει, αναμένεται να γίνει το σουξέ του καλοκαιριού. Χορευτικό, με σούπερ ρυθμό και άκρως...«ανεβαστικό». Το δισκογραφικό ντουέτο στο οποίο οι δυο τους θα ενώσουν τις φωνητικές τους ικανότητες αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του δίσκου του νικητή του Just και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


πηγή:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: