Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το κατάλληλο τζιν για κάθε σωματότυπο



Χαμηλοκάβαλο ή ψηλοκάβαλο, σωλήνας ή μπάγκι, το τζιν πάντα αποτελεί βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Πριν βγεις στην αγορά για να ψωνίσεις το νέο σου τζινάκι, μάθε ποιό είναι εκείνο που ταιριάζει στον σωματότυπό σου.


Αν είσαι:

Κοντή και με κοντά πόδια: Τα τζιν σωλήνα ή τα ίσια έως τον αστράγαλο χωρίς ανοίγματα είναι ιδανικά για σένα. Έτσι, τα πόδια σου δείχνουν μακρύτερα, ενώ μπορείς εύκολα να τα κοντύνεις στα μέτρα σου. Απόφυγε τα παντελόνια καμπάνα, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο κοντή ή τα παντελόνια σωλήνα με φερμουάρ στα μπατζάκια που θα χρειαστεί να κόψεις για να φτάσει στο ύψος σου.

Σωματότυπος μήλο: Το πιο σημαντικό στοιχείο για το δικό σου σώμα είναι πού βρίσκεται ο καβάλος του τζιν. Η σωστή θέση είναι στη μέση και όχι πολύ χαμηλά γιατί τα παχάκια στα πλάγια θα είναι αντιαισθητικά.

Με παραπανίσια κιλάκια μοιρασμένα ομοιόμορφα: Προτίμησε ένα τζιν σε ίσια γραμμή, σκουρόχρωμο και ελαστικό που θα σε αδυνατίζει και θα δείχνει κομψό. Απόφυγε τα περίεργα σχέδια και τα σχισίματα που αποσπούν το μάτι και σε παχαίνουν.

Σωματότυπος αχλάδι: Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια είναι ιδανικά για εσένα αφού δείχνουν μικρότερο τον κορμό. Απόφυγε βέβαια τα στρετς παντελόνια που θα τονίσουν τους γλουτούς σου.

Αθλητικό σώμα: Ένα ελαστικό τζιν θα αναδείξει το γυμνασμένο σου σώμα. Απόφυγε τα σταθερά παντελόνια που όσο πιο αδύνατη είσαι, τόσο πιο δύσκολα θα εφαρμόσουν σωστά στη μέση σου.

Με ψηλά πόδια και αδύνατη: Μπορείς να βάλεις και το πιο στενό τζιν αλλά αξίζει να δοκιμάσεις και το τζιν κολάν που θα αναδείξεις τα προσόντα σου.

Σώμα κλεψύδρα: Προσπάθησε να επιλέξεις ένα τζιν με τσέπες πίσω για να μειώσεις το εύρος των γοφών και να κάνεις τις καμπύλες σου να φαίνονται σέξι αλλά όχι τροφαντές.

Μόλις γέννησες: Διάλεξε ένα σκουρόχρωμο ελαστικό τζιν που το μπατζάκι να είναι σε ίσια γραμμή και να μην πνίγει τις γάμπες σου.

Πηγή: Womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: