Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μήπως ήρθε ο καιρός να χαλαρώσετε ;



Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών παγκοσμίως στρεσάρονται και πιέζονται διαρκώς όταν σκέφτονται ότι δεν κάνουν αρκετά πράγματα στη ζωή τους. Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες αυτές απλά δεν κάνουν σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας, μιας και τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις δουλειές τους, με τα παιδιά τους, με τα κιλά τους, με το σπίτι και τους συντρόφους τους.


Η συγγραφέας Elizabeth Gilbert, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah, διηγήθηκε πώς εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε σε όλα τέλειες: τέλεια εμφάνιση, τέλεια δουλειά, τέλειος γάμος/ σχέση, τέλειες μαμάδες, και πώς, στο τέλος της ημέρας, αυτές οι απίστευτες προσδοκίες μπορούν να εξοντώσουν τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Αυτό που προτείνει, μέσα από τα βιβλία της, λοιπόν, είναι να χαλαρώσουμε με όλο αυτό το σενάριο της ανικανοποίητης γυναίκας, να πάρουμε μερικές ανάσες και να χαρούμε τη ζωή μας. Να αφεθούμε στις πιθανές λάθος επιλογές μας, να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μην είναι όσο τέλειος θέλουν οι άλλοι να είμαστε. Με άλλα λόγια, η Gilbert προτείνει να αφήσουμε κάτω όλα τα περιττά βάρη που κουβαλάμε σα γυναίκες και να χαρούμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: