Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο απαγορευμένος καρπός



Εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πάντα αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. Και εμείς οι γυναίκες ειδικότερα, έχουμε ιστορία στο να ποθούμε τους απαγορευμένους καρπούς. Δηλαδή τους άνδρες που είναι πιασμένοι.


Όπως η Εύα, έτσι και όλες οι γυναίκες που ακολούθησαν μεταγενέστερα, αγαπούν οτιδήποτε απαγορευμένο, όσο κι αν προσπαθούν να το αρνηθούν. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες επάνω στον πόθο, οι γυναίκες επιθυμούν περισσότερο τους άνδρες που είναι δεσμευμένοι.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως ψάχνουν τον τρόπο για να τους χωρίσουν από το ταίρι τους, αλλά μάλλον πως τους εμπνέουν ένα είδος ασφάλειας και ερωτικής σιγουριάς. Αισθάνονται δηλαδή πως αυτοί οι άνδρες είναι πιστοί σύντροφοι και πιθανόν καλοί εραστές, πράγμα που για μια γυναίκα είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Εντύπωση κάνει το γεγονός πως οι περισσότερες δεν συνειδητοποιούν καν αυτή τους την προτίμηση, αφού τέτοιου είδους «ασεβείς πόθοι» μένουν συνήθως καλά κρυμμένοι, αδήλωτοι και ανεκπλήρωτοι. Την επόμενη φορά που θα ποθήσετε λοιπόν έναν δεσμευμένο άνδρα, μην αισθανθείτε ενοχές, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θέμα είναι να μην κάνετε κάποια κίνηση που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση.
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: