Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ποιοι είναι δολοφόνοι των δύο αστυνομικών

Ένα βήμα πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων των δύο αδικοχαμένων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, είναι η Αστυνομία.


Η συμμορία σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, αποτελείται από πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων είναι ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και οι άλλοι δύο υπήκοοι Αλβανίας και Ρουμανίας. Οι δύο από τους τρεις ομογενείς είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και σύμφωνα με αναφορές είναι δραπέτες φυλακών που έχουν πάρει πενθήμερες και δεκαήμερες άδειες και δεν επέστρεψαν.

Ο ένας από τους τρεις ομογενείς, όπως λένε οι πληροφορίες είναι εκπαιδευμένος στις βολές όπλων και αδίστακτος. Αναγνωρίστηκε από φωτογραφία που επιδείχτηκε σε αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Όπως έδειξε η βαλλιστικής εξέταση και η σύγκριση των καλύκων, οι θανατηφόρες βολές στους δύο άτυχους αστυνομικούς ήταν από το Καλάσνικοφ του οπλοφόφου που ήταν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Η συμμορία που δρα τους τελευταίους πέντε μήνες, έχει πραγματοποιήσει ληστείες σε περίπτερα, πρατήρια υγρών καυσίμων, μίνι μαρκετ και άλλα καταστήματα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και κυρίως στο Μενίδι και τους Αγίους Αναργύρους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι πιθανότατα κρύβονται και πίσω από τη ληστεία που έγινε σε περίπτερο στα Άνω Λιόσια με θύμα τον 45χρονο περιπτερά. Οι δράστες τότε είχαν χρησιμοποιήσει ένα Golf, στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα που ανήκουν σε σεσημασμένο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Τέλος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συσχετίσουν στοιχεία στην υπόθεση της ληστείας σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια στις 11 Φεβρουαρίου με αυτά της ληστείας στο Μενίδι την Τρίτη. Κοινό σημείο μέχρι στιγμής είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν οχήματα μάρκας Volvo από την ίδια παρτίδα αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί από έκθεση στην Νέα Ερυθραία.

Πηγή:star.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: