Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μετά το μακελειό στο Ρέντη Νεκρός και ο δεύτερος αστυνομικός


Δύο νεκροί αστυνομικοί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός υπολογισμός της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέντη.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, άφησε την τελευταία το πνοή και ο δεύτερος αστυνομικός που πυροβολήθηκε και είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Νωρίτερα, κατέληξε στο κρατικό Νίκαιας ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς που δέχτηκαν επίθεση.

Εκτός κινδύνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι άλλοι δύο ένστολοι.

Όλα ξεκίνησαν δέκα λεπτά πριν τις επτά όταν οι αστυνομικοί της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο τζιπ  μάρκας VOLVO στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος του Ρέντη. Λίγο νωρίτερα είχαν πάρει σήμα ότι οι επιβαίνοντες του οχήματος το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί, είχαν εμπλακεί σε ληστεία περιπτέρου στο Μενίδι. Ο οδηγός του τζιπ όμως όχι μόνο αγνόησε το σήμα αλλά πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εξαφανισθεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Δύο από τους επιβαίνοντες του οχήματος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, άνοιξαν τα παράθυρα, σήκωσαν τα καλάζνικοφ και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Στη συνέχεια οι δράστες κατάφεραν να χαθούν στα στενά της περιοχής.

Λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ρέντη το τζιπ των δράστων.Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και τα όπλα με τα οποία πυροβόλησαν τους αστυνομικούς.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, από την Άγκυρα όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής  δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, τα καλάσνικοφ και ο τρόπος που οι δράστες τα χρησιμοποίησαν «οδηγούν σε ενδείξεις πολύ σοβαρές, καθώς χρησιμοποιούνται και από ομάδες οργανωμένου εγκλήματος και από την τρομοκρατία».

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό κ. Όθωνα και με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Οικονόμου, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Νίκαια, στο νοσοκομείο. Παρακολουθούμε από κοντά όλες αυτές τις εξελίξεις. Θέλω να σας πω ότι προσωπικά αισθάνομαι συγκλονισμένος γιατί είναι ένας κύκλος αίματος που φαίνεται ότι κάποιοι επιθυμούν να τον συνεχίσουνε», ανέφερε.  












Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: