Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τι "δώρο" θέλει πραγματικά βάσει ζωδίου

Δε σημαίνει ότι έχει κάποιο μυστικό καλά κρυμμένο και δε σου λέει τι θέλει για να σε ταλαιπωρήσει απλά ορισμένες του ανάγκες δε βγαίνουν στην επιφάνεια.
Διάβασε παρακάτω και δες τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά και αποθέωσε τον όπως του αξίζει!

Κριός: θέλει να ξέρει ότι είναι ο καλύτερος που είχες ποτέ από εραστής μέχρι σύζυγος και φίλος οπότε δεν έχεις παρά να του το δείξει με κάθε τρόπο. Εκφράσου ελεύθερα έτσι ώστε να καταλάβει ότι είναι τέλειος σε όλα ειδικά στο κρεβάτι και θα τον κάνεις ακόμη πιο ευτυχισμένο!

Ταύρος: θέλεις να καταλάβεις τα ανταγωνιστικά του ένστικτα. Αν όταν μιλάει στον κολλητό του καυχιέται ότι είναι ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ακόμη και το μπογιάτισμα, ξέρεις ότι δεν πρέπει να αρχίσεις να τον υποβιβάζεις θυμίζοντας του ότι κάποιος άλλος τον πέρασε στο σκορ. Χειροκρότησε τον και γίνε τσιρλίντερ για τα μάτια του μόνο!

Δίδυμοι: ο άντρας αυτός θέλει την απερίσπαστη προσοχή σου! Μπορεί να μην αφήνει καμία αναπάντητη στο κινητό του ενώ είστε έξω για φαγητό και το κινητό του χτυπάει ασταμάτητα εσύ όμως δεν πρέπει ούτε ματιά να ρίξεις γύρω σου. Ο Δίδυμος που έχεις δίπλα σου πρέπει να ξέρει ότι είσαι για εκείνον το Α και το Ω.

Καρκίνος: άφησε τον να βοηθήσει για να είναι ευτυχισμένος! Ακόμη και όταν μπορείς με άνεση να φτιάξεις μόνη σου τη λάμπα που χάλασε μισή ώρα πριν το δείπνο, άφησε τον να την φτιάξει εκείνος και αμέσως θα νιώσει ο καλύτερος του κόσμου! Έτσι καταλαβαίνει ότι είναι μέρος της ζωή σου και πραγματικά το απολαμβάνει που παίζει σημαντικό ρόλο.

Λέων: σεξ σεξ παντού σεξ! Ο Λέων όσο σεξ και να του δίνεις θέλει και άλλο. Εύκολο σεξ, γρήγορο σεξ, σεξ πριν ξεραθείς στο ύπνο, όλα είναι για εκείνον μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να σου αρέσει και εσένα και να το απολαμβάνεις το ίδιο.

Παρθένος: το μυστήριο είναι το παν! Δώσε του μυστήριο και πάρε του την ψυχή. Πρέπει να κοπιάσει για να σε αποκτήσει και δεν πρέπει να του τα έχεις όλα στο…πιάτο! Άφησε τον να σε κυνηγήσει ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα τρέχετε μέσα στο σπίτι!

Ζυγός: θέλει να συμφωνείς μαζί του ακόμη και αν σου πει το χειρότερο πράγμα στον κόσμο που έχει σίγουρα λάθος. Καλύτερα να είσαι πιστή σε εκείνον και να παραβλέπεις και κάνα λαθάκι του παρά να τον διορθώνεις όλη την ώρα. Κάνε λίγο τα στραβά μάτια και όλα θα είναι μέλι-γάλα!

Σκορπιός: θέλει να γνωρίσει οπωσδήποτε την kinky σου πλευρά! Δε μπορεί κάπου θα την έχει καλά κρυμμένη γι’ αυτό βγάλτην στην επιφάνεια και θα του εξάψεις τη φαντασία!

Τοξότης: θέλει να συμμετέχεις σε όλες του τι περιπέτειες! Από το να τον συνοδεύεις στο λιφτ με προορισμό τα χιόνια μέχρι να το ρίξεις στην τοξοβολία, την ιππασία και όλα τα σπορ σε –ία. Το μόνο που σου μένει αφού τον ερωτεύτηκες είναι να τον ακολουθήσεις και θα γίνεις το νούμερο ένα στην καρδιά του!

Αιγόκερως: θέλει να πιστέψεις σε εκείνον! Πετάει το αγόρι σου; ναι πετάει είναι η απάντηση και το όλο στιλ σου είναι φυσικά του τύπου: "μα φυσικά και μπορείς αγάπη μου!". Η συμπαράσταση σου μετράει πολύ για αυτόν.

Υδροχόος: θέλει να βλέπεις με χιούμορ τα περίεργα ενδιαφέροντα του. Έχει κόλλημα με τα ρομπότ μινιατούρες ή συλλέγει ιδιαίτερες κιθάρες; Μην τρελαίνεσαι, απλά προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για τα χόμπι του και αμέσως θα νιώσεις ότι έρχεστε πιο κοντά.

Ιχθείς: δώσε του περισσότερο μυστήριο! Φυσικά και είναι ρομαντικός αλλά δεν είναι ωραίο να γνωρίζει την κάθε σου κίνηση. Ετοίμασε του μια έκπληξη για την ημέρα και θα δεις ότι αμέσως θα σε λατρέψει!



Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: