Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σωστή διατροφή στο …αυτοκίνητο!



Η πολύωρη αναμονή εντός του αυτοκινήτου λόγω των απεργιών στα Μέσα Μεταφοράς, αλλά και το καθημερινό μποτιλιάρισμα στους δρόμους των μεγάλων πόλεων …ανοίγει την όρεξη!

Πριν όμως βάλετε στο στόμα σας το οποιοδήποτε έδεσμα ενώ είσαστε εν κινήσει, πρέπει αν γνωρίζετε ορισμένα χρήσιμα tips πριν προκαλέστε κάποιο στομαχικό ατύχημα στον εαυτό σας!


Πέψη και οδήγηση =μετωπική σύγκρουση!
Ο οργανισμός κατά τη διάρκεια της οδήγησης δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένος οπότε αδυνατεί να μεταβολίσει αυτό που τρώμε. Κι αυτό γιατί εκείνη την ώρα το σώμα έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλη εργασία. Οπότε δεν αιματώνεται σωστά το στομάχι και το γαστρικό σύστημα.


Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της οδήγησης έχουμε τη τάση να μη μασάμε σωστά τη τροφή. Γεγονός που επηρεάζει τη πέψη και το μεταβολισμό.
Όταν ο νους μας είναι στο τιμόνι, τείνουμε να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες γιατί χάνεται η αίσθηση της πληρότητας με αποτέλεσμα να αναζητούμε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού.
Ωστόσο, καλό είναι να εφοδιάσετε το όχημά σας με γρήγορα και υγιεινά σνακ όπως ξηρούς καρπούς, μπισκότα, χυμούς, αναψυκτικά αρκεί να κάνουμε μικρές στάσεις.
Πηγη;newsbomb.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: