Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Της... ανατροπής το ανάγνωσμα



Μία από τις πιο… χορταστικές αγωνιστικές του φετινού «μαραθωνίου» της Super League ήταν η 26η, στην οποία υπήρχε έντονο το στοιχείο της… ανατροπής.


Η τελευταία χρονικά σημειώθηκε στην Τούμπα, όπου ο Π.Α.Ο.Κ. μολονότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Ολυμπιακό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει με 2-1.

Με αυτή τη νίκη της, η ομάδα του Μάκη Χάβου «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και είναι σε απόσταση τριών βαθμών από την ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 1-0 την Καβάλα, με τον Σκόκο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, βρίσκοντας… δίχτυα για δεύτερη συνεχή αγωνιστική.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή, η οποία φέρει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του νέου του τεχνικού, πέτυχε και ο Άρης.

Οι «κίτρινοι», στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 από την Κέρκυρα, χάρη στις κινήσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού, στο β΄μέρος έκαναν την ολική ανατροπή, επικρατώντας εν τέλει με το… αγγλικό σκορ 4-3.

Πλούσιο σε γκολ και σε συγκινήσεις ήταν, όμως, και το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Λάρισα, η οποία, αν και έχανε με 1-3, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, πήρε την ισοπαλία (3-3) και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Πολύτιμο βαθμό στην υπόθεση «παραμονή» απέσπασε και ο Ατρόμητος στο «Παγκρήτιο», όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη.

Xθες, νίκη ζωτικής σημασίας, η οποία του επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή στη Super League, σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στην Τρίπολη, με τον Μπαρτολίνι να δίνει το «φιλί της ζωής» στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 89ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός, με τον Σισέ να… κερνάει (τρεις ασίστ) και τον Πετρόπουλο να… πίνει (δύο γκολ), πέρασε νικηφόρα από το «Καυτανζόγλειο», επικρατώντας με 3-1 του Ηρακλή, ο οποίος, λόγω των πολλών απουσιών του, δεν άντεξε στο β’ μέρος, γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

Στο τρίτο παιχνίδι που διεξήχθη χθες, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Skoda Ξάνθης, δείχνοντας ότι, παρά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό του, προτίθεται να πέσει με το κεφάλι ψηλά.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

(16' Μπαστία, 89' Μπαρτολίνι-23' Σολάκης)

Πανσερραϊκός-Ξάνθη 2-1

(39' Παπάζογλου, 54' Νταλέ-87' πεν. Μαρσελίνιο)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-3

(36΄ Μαχόπ - 4΄, 51΄ Πετρόπουλος, 83΄ Χριστοδουλόπουλος)

Εργοτέλης-Ατρόμητος 1-1

(44' Ρομάνο-68' Αναστασάκος)

Πανιώνιος-Λάρισα 3-3

(21' Γκαλίτσιος, 32' πεν. Μήτρογλου, 75' Μπάλαμπαν-61', 82' πεν. Μετίν, 86' Νταμπίζας)

ΑΕΚ-Καβάλα 1-0

(88' Σκόκο)

Κέρκυρα-Άρης 3-4

(7' Μαζνόφ, 32' Γραμμόζης, 77' Γκουστάβο-25' Φατί, 65' Λαζαρίδης, 68' Καστίγιο, 76' Κόκε)

Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-1

(+45΄ Κουτσιανικούλης, 63΄πεν. Βιτόλο - 12΄ Τζιμπούρ)


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: