Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σφάχτηκαν στον παιδίατρο Οκσάνα & Γκίμπσον

Αφού δεν μπορούν ούτε το όνομα να ακούσουν ο ένας του άλλου, τι το προσπαθούν να συναντιούνται, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει...


Ακόμη μια συνάντηση μεταξύ της Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) και του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibosn) έληξε τελείως άδοξα με τους δύο πρώην συντρόφους να σφάζονται για ακόμη μια φορά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού της Λουτσία (Lucia), της μόλις ενός έτους κόρης τους, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους βρισκόταν στον ίδιο χώρο από τις 10 Νοεμβρίου όταν εκδικάστηκε η υπόθεση της κηδεμονίας.

Σύμφωνα με πηγές, η Οκσάνα προσκάλεσε στο προγραμματισμένο ραντεβού της με τον παιδίατρο της μικρής τον Μελ, πιστεύοντας ότι αυτό θα ήταν κάτι που και οι δύο θα απολάμβαναν. Η συνάντηση όμως δεν πήγε όπως θα ήλπιζαν.

Ο Γκίμπσον φαίνεται ότι ήταν πολύ εχθρικός απέναντι στη 40χρονη ρωσίδα μουσικό παρόλο που όμως αναφέρουν φίλη της, εκείνη είναι αποφασισμένη να προσπεράσει το όποιο ξέσπασμα του διάσημου ηθοποιού και να καταφέρουν αισίως να συμμετέχουν από κοινού στο μεγάλωμα της κόρης τους.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές έρευνες που βρισκόταν σε εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση αντιδικίας των δύο πρώην συντρόφων ολοκληρώθηκαν και τα πορίσματα παραδόθηκαν στην αρμόδια δικαστική αρχή του Λος Άντζελες για τα περαιτέρω.

Ο Γκίμπσον κατηγορείται για επεισόδιο οικογενειακής βίας που εικάζεται ότι εκτυλίχθητε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού τον Ιανουάριο του 2010, ενώ η Γκριγκορίεβα για εκβιασμό. Η επίσημη απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.


πΗΓΉ:WOMENONLY.GR

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: