Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πάρις Κασιδόκωστας: Στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ!


Ο Πάρις Κασιδόκωστας περπάτησε φέτος για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.


Ο Ελληνας κινηματογραφικός παραγωγός, αφού χόρτασε το αγαπημένο του σπορ, το σέρφινγκ, στις παραλίες της Καραϊβικής, επί είκοσι μέρες, ταξίδεψε για το Λος Αντζελες ώστε να δώσει το «παρών» στα pre-Oscar parties, αλλά και στη μεγάλη βραδιά απονομής των βραβείων, που έγινε την Κυριακή.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού η συνεργάτιδά του -πλέον- Νάταλι Πόρτμαν διεκδικεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της 83ης απονομής, αυτό του πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία «Μαύρος Κύκνος».

Δυναμικό «παρών»

Για εκείνους που γνωρίζουν καλά τον κινηματογραφικό χώρο, ο Πάρις Κασιδόκωστας μαζί με τον συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας, με τον οποίο έχει δημιουργήσει την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών 1821 Pictures, έκανε μία πραγματικά πολύ σοφή κίνηση για το μέλλον του στον χώρο της 7ης Τέχνης όταν ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία με τη Νάταλι Πόρτμαν.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ αυτόν τον καιρό βλέπει τις μετοχές της καριέρας της σε μόνιμο limit up, καθώς η συμμετοχή της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος» έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και η ίδια το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την ερμηνεία του πρώτου γυναικείου ρόλου.

Η 18μηνη σύμβαση που υπέγραψαν οι δύο Ελληνες παραγωγοί με τη δημοφιλή ηθοποιό και τη συνέταιρό της Ανέτ Σάβιτς στην εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών Handsomecharlie μόνο «χρυσή» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σύμβαση, η εταιρεία 1821 Pictures θα παρέχει κεφάλαια για πάγιες δαπάνες στην εταιρεία Handsomecharlie Film της Πόρτμαν.
Και εφόσον η διάσημη σταρ είναι η επικρατέστερη για το Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου -με το οποίο αυτομάτως η καριέρα της θα εκτοξευτεί στην κορυφή- θα είναι από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στην κινηματογραφική βιομηχανία τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, συνεπώς κάθε παραγωγή με πρωταγωνίστρια εκείνη θα αποφέρει τεράστια κέρδη.

Τα pre-Oscar parties

Ολη την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκαν πολλά πάρτι πριν από τη λαμπερή βραδιά των Οσκαρ. Από εκείνα που ξεχώρισαν ήταν αυτό που δόθηκε σε αίθουσα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Chateau Marmont στο δυτικό Χόλιγουντ, για την ταινία King’s Speech, ποθ διαγωνίζεται για 12 υποψηφιότητες.

Pre-Oscar party ετοίμασαν οι συντελεστές σχεδόν όλων των ταινιών που διαγωνίζονται, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, ενώ σε εκείνο όπου σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε το «παρών» ο Πάρις Κασιδόκωστας μαζί με τον Τέρι Ντούγκας ήταν του Global Green -ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αγωνίζεται για το περιβάλλον και τον άνθρωπο- στο θρυλικό πλέον κλαμπ Avalon Hollywood.

Πρόκειται για ένα πάρτι στο οποίο οι vips καλούνται να πληρώσουν εισιτήριο της τάξεως των 1.000 δολαρίων, καθώς το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συγκεκριμένη βραδιά θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο πάρτι της Οπρα

Ο Ελληνας παραγωγός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε επαφές με πολλούς σημαντικούς ανθρώπους του κινηματογράφου για μελλοντικές συνεργασίες.

Μαζί με τον συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας παραβρέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και στο after Οscar party της διάσημης παρουσιάστριας Οπρα Γουίνφρεϊ, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ένα από τα πιο λαμπερά events στο Kodak theatre.

Η διάσημη παρουσιάστρια, παρουσία του κοινού, κατά τη διάρκεια του πάρτι μιλά με όλους τους νικητές της βραδιάς. Το πάρτι δόθηκε νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας της απονομής και σε αυτό παραβρέθηκαν η Νάταλι Πόρτμαν -αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πήγε στο πάρτι- ο Κόλιν Φερθ, ο Κρίστιαν Μπέιλ και πολλοί ακόμα σταρ.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: