Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δεν βγαίνει ποτέ μόνη


Οι υποχρεώσεις της Δήμητρας Ματσούκα με την παράσταση «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι», η οποία ανεβαίνει σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,
την αναγκάζουν να μένει μακριά από την Αθήνα, αλλά και από τον αγαπημένο της Φώτη Βαλλάτο, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, και την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη, η εκρηκτική ηθοποιός ταξιδεύει για να βρεθεί κοντά του.

Στο πρόσφατο ταξίδι της μέχρι την πρωτεύουσα, κατάφερε να μείνει μόλις δύο μέρες και να χαρεί τον έρωτά της με τον δημοσιογράφο. Ομως, αυτό το διήμερο πάθους και έρωτα τελείωσε και η Δήμητρα Ματσούκα πήρε και πάλι τον δρόμο της επιστροφής, μια και οι θεατρικές της υποχρεώσεις, ειδικά τώρα που πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα, είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο φωτογραφικός φακός της Real life την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ντυμένη casual, η Δήμητρα περίμενε υπομονετικά να πάρει την αποσκευή της και ύστερα έκανε σταμάτησε σε ένα πρακτορείο Τύπου για να προμηθευτεί εφημερίδες και περιοδικά.

Παντού μαζί

Οι συνεχείς πρόβες για την παράσταση δεν αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο στην ηθοποιό. Ακόμη, όμως, και όταν οι συνεργάτες της ζητούν να τους ακολουθήσει σε κάποια βραδινή έξοδο, εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, τους αρνείται ευγενικά, προτιμώντας να ξεκουραστεί στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου Makedonia Palace, που τη φιλοξενεί.

Μόνο όταν εκεί βρίσκεται ο Φώτης Βαλλάτος, ο αγαπημένος της (δεν ταξιδεύει μόνο εκείνη για Αθήνα, αλλά ανεβαίνει και εκείνος), της αρέσει να επισκέπτεται γνωστά στέκια της μακεδονίτικης πρωτεύουσας. Την τελευταία φορά που ταξίδεψε ο δημοσιογράφος εκεί, το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει μαζί με άλλους συντελεστές της παράστασης τον καφέ του στο «Δωμάτιο με θέα», που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κινηματογράφου «Ολύμπιον», στην πλατεία Αριστοτέλους.

Λίγο αργότερα, διασκέδασαν στο μπαρ «Σαντέ», όμως ήταν η μοναδική φορά που εθεάθησαν αργά σε κάποιο στέκι της Θεσσαλονίκης.
Οσο για solo έξοδο της Δήμητρας, ούτε λόγος όταν δεν έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της, με τον οποίο δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι...

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: