Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μια θέση στο «Γκίνες» διεκδικούν δύο Αμερικανοί χιονοδρόμοι


Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ «Γκίνες», μέσω του χιονοδρομικού κέντρου Τρία-Πέντε Πηγάδια, στη Νάουσα, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν δύο χιονοδρόμοι
από το Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πρόκειται για τον Πιέτρο Σιμονέτι, συντάκτη του βρετανικού περιοδικού σκι «Good Ski Guide» και την Έρικα Πλέσκο, οι οποίοι ξεκίνησαν το εγχείρημα τους στις 24 Φεβρουαρίου από την Αγγλία, θέλοντας να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κάνει σκι σε τριάντα ευρωπαϊκές χώρες, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, προκειμένου να κατακτήσουν μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ «Γκίνες».

Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου, το «δίδυμο» θα βρεθεί στη Νάουσα και την επομένη μέρα θα κάνει σκι στις πλαγιές του χιονοδρομικού Τρία-Πέντε Πηγάδια. Το χιονοδρομικό κέντρο της Ημαθίας είναι ένας από τους συνολικά τριάντα σταθμούς των χιονοδρόμων, στόχος των οποίων είναι να δοκιμάσουν τα όρια της αντοχής κι επιμονή τους, την αφοσίωση και την εμπειρία τους στο άθλημα και να στείλουν ένα μήνυμα: τη βελτίωση του περιβάλλοντος, στο οποίο ζούμε.

Η ομάδα των χιονοδρόμων, καθ’ όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος, καλούνται να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους και τις προκλήσεις του αθλήματος, καθώς θα κάνουν σκι σε ορεινά περάσματα, μεταμεσονύχτιο σκι και διέλευση συνόρων.

«Είναι τιμή για εμάς που επέλεξαν τα Τρία-Πέντε Πηγάδια για να κάνουν σκι. Οι χιονοδρόμοι έρχονται από προηγμένα χιονοδρομικά κράτη και ελπίζουμε να μείνουν ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις μας. Γι' αυτούς είναι ένας αγώνας δρόμου, καθώς θέλουν να κάνουν σκι σε όσα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα γίνεται μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του χιονοδρομικού «Τρία-Πέντε Πηγάδια», Χρήστος Παππάς.

Οι χιονοδρόμοι -βάσει των όσων αναφέρονται στο πρόγραμμά τους- ξεκίνησαν από την Αγγλία, ενώ έκαναν σκι στη Σκοτία,την Ισπανία, την Ανδόρα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία. Μετά την Ελλάδα θα μεταβούν για σκι στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στη Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Πολωνία και το μακρύ ταξίδι τους θα ολοκληρωθεί, με δύο τελευταίες στάσεις, στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: