Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σάκης Μπουλας: "Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει"

Καταπονημένος σωματικά, αλλά σε εξαιρετική ψυχολογία εμφανίστηκε ο Σάκης Μπουλάς στην πρεμιέρα της παράστασης Μια φορά κι ένα μωρό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.


«Είμαι μια χαρά, κακό σκυλί ψόφο δεν έχει», δήλωσε γεμάτος διάθεση να αστειευθεί με τους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι προτιμά να μιλήσει για την ταινία και όχι για την περιπέτεια της υγείας του που έτσι κι αλλιώς ανήκει πια στο παρελθόν.

«Ο κόσμος ανησύχησε και γι’ αυτό όλοι ρωτούν για το πρόβλημα της υγείας σας», είπαν στον δημοφιλή ηθοποιό και εκείνος χωρίς κανέναν δισταγμό απάντησε: «Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους, αλλά τους καθησυχάζω ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας».

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τα τηλεοπτικά συνεργεία, ο πρωταγωνιστής του 50-50 αρνήθηκε ότι είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και είπε με χιούμορ: «Κάτι εξετάσεις πήγα να κάνω, δεν έκανα εισαγωγή… ιδέα σας θα ήταν…»

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Σάκης Μπουλάς εισήχθη εσπευσμένα στο ΚΑΤ πριν από λίγες ημέρες, καθώς ένιωσε έντονα συμπτώματα δυσφορίας. Πριν από λίγα χρόνια, είχε υποβληθεί σε τετραπλό bypass μετά από ισχαιμικό επεισόδιο. Για την προηγούμενη μάλιστα περιπέτεια της υγείας του, μίλησε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Mega, που προβλήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι.


Πηγή:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: