Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πέρα από κάθε φαντασία


Από τη στιγμή που το αντικρίζεις, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το κρουαζιερόπλοιο φτιάχτηκε για να καταρρίψει κάθε καταγεγραμμένο ρεκόρ στον τομέα του.


 Ενα αληθινό ναυτικοεπισκευαστικό θαύμα μήκους 362 μ. και πλάτους 66 μ. υψώνεται 65 ολόκληρα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Επιβιβάζεσαι. Και η περιπέτεια της εξερεύνησής του μόλις ξεκινά...



Η υψηλή αισθητική, οι ανεξάντλητες παροχές και οι μαγικοί προορισμοί του είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η Οπρα Γουίνφρεϊ συμπεριέλαβε ένα εισιτήριο με το «Allure of the seas» στη λίστα με τα 10 αγαπημένα της πράγματα. Σφραγίζοντας το γόητρο της Royal Caribbean Ιnternational, το «Allure of the seas» είναι από φέτος η ναυαρχίδα της ισχυρότερης εταιρείας κρουαζιέρας παγκοσμίως.



Ανοίγει μπροστά σου ένας από τους 24 ανελκυστήρες -στο πάτωμα των οποίων αναγράφεται η ημέρα- και «κολλάς» στο ταμπλό. Σε ποιον από τους 18 ορόφους να πας για αρχή; Η πολυτέλεια συναγωνίζεται την καλαισθησία και μια τεράστια γκάμα επιλογών σε δραστηριότητες, θέαμα και χαλάρωση είναι έτοιμη να καλύψει κάθε απαίτηση, ηλικία και γούστο.



Ως ένας από τους 5.400 επιβάτες, φιλοξενείσαι σε πολυτελή καμπίνα, εμπνευσμένη από urban loft και από το ιδιωτικό μπαλκόνι παρακολουθείς τις εναλλαγές του τοπίου: Τζαμάικα, Μπαχάμες, Σεν Μάρτιν, Σεν Τόμας και οι λοιποί τροπικοί παράδεισοι «σερβιρισμένοι» σε απέραντο τιρκουάζ.

Συνολικά 2.700 άνθρωποι όλων των εθνικοτήτων- ένας εργαζόμενος αντιστοιχεί σε δύο επιβάτες- εγγυώνται τη φροντίδα και της παραμικρής λεπτομέρειας.



Και κάπου ανάμεσα στις pina colada και τις μαργαρίτες με γεύση ρόδι, που όλο και κάποιος περιφερόμενος δίσκος θα σου προσφέρει, γοητεύεσαι από την πολυπολιτισμικότητα, καθώς γύρω σου χορεύουν όλες τις γλώσσες της Γης.




Μόνο οι μπάντες δίπλα στις πισίνες τραγουδούν σε καθαρά... τζαμαϊκανικά. Και αυτές δεν είναι η μόνη διασκέδαση. Πολύχρωμες παρελάσεις από διάσημους κινηματογραφικούς χαρακτήρες, jazz performances, γνωστά live comedy shows, θεατρικές παραστάσεις του Broadway, ακροβάτες κ.ά. συμμετέχουν σε μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή θεάματος στη σκηνή, στο νερό και στον πάγο.

 

 (Ναι, το πλοίο διαθέτει και παγοδρόμιο). Οποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη λίστα με τα αγαπημένα της Οπρα, να σηκώσει το χέρι. Δεν βλέπουμε χέρια...


Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: