Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πού και ποιοι "έκραξαν" Μανωλίδου - Άδωνη;

Ρεζιλίκι να το πεις;
Το τίμημα της δημοσιότητας να το πεις; Όπως και να το πεις, σημασία έχει ότι το ζεύγος Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνις Γεωργιάδης έζησε δύσκολες στιγμές το περασμένο Σάββατο και είναι στάνταρ ότι εκείνη τη στιγμή θα εύχονταν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Γιατί, εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να σε γιουχάρουν σε επίσημη εκδήλωση όπου βρίσκονταν χιλιάδες κόσμου και πλήθος «επώνυμων».

Η στιγμή της μεγάλης ντροπής ήταν λίγο πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα μποξ του Μιχάλη Ζαμπίδη με Τούρκο πρωταθλητή. Στο event ήταν καλεσμένοι αρκετοί διάσημοι του τόπου καθώς και πολλά πρόσωπα του ΑΝΤ1. Η Μανωλίδου ως «πρόσωπο» του καναλιού παραβρέθηκε στην εκδήλωση μετά του συζύγου της. Όλοι οι «επώνυμοι» πριν μπουν στο γήπεδο έκαναν δηλώσεις και αυτές έπαιξαν σε ένα τεράστιο video wall λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Κι εδώ έρχεται η μεγάλη ώρα που λέγαμε, αφού τη στιγμή που έπαιξαν οι δηλώσεις του ζεύγους, από κάτω υπήρξαν έντονα γιουχαΐσματα από μεγάλη μερίδα κόσμου. Τους «έκραξαν» κανονικά, αλλά εκείνοι προσπάθησαν να μη δώσουν έκταση στο θέμα. Εξάλλου, σίγουρα βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση. Πάντως, ο Γεωργιάδης την επόμενη μέρα παραδέχτηκε σε μεσημεριανή εκπομπή το γιουχάισμα, υποστηρίζοντας όμως ότι ο κόσμος αποδοκίμασε εκείνον ως πολιτικό και όχι την λατρεμένη του Ευγενία. Άλλωστε, όπως επεσήμανε, το γιουχάισμα έπεσε τη στιγμή που εκείνος έκανε δηλώσεις.


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: