Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ασυμφωνία, αναβολή και αντιδράσεις

Οριστική είναι η αναβολή του προγραμματισμένου για την ερχόμενη Κυριακή τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην αστυνομική διεύθυνση της νοτιοανατολικής Αττικής υπήρξε πλήρης ασυμφωνία ανάμεσα στην ΕΟΚ, τη ΓΓΑ και την Αστυνομία.


Η ΕΟΚ ήθελε να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσία φιλάθλων στα πρότυπα των προηγούμενων ετών, αλλά η ΓΓΑ συζητούσε μόνο για παρουσία μαθητών, κάτι που όμως ήταν ανέφικτο να γίνει στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Κάπως έτσι καταλήξαμε σε αδιέξοδο και πλέον μένει να βρεθεί πρώτα διαθέσιμη ημερομηνία (με μετακίνηση του προγράμματος της Α1) για τη διεξαγωγή του τελικού κι εν συνεχεία οι συνθήκες που θα γίνει ο αγώνας.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αποχωρώντας από τη σύσκεψη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. «Είναι μια απόφαση-σκάνδαλο. Εμείς προτείναμε να φέρουμε παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, γύρω στα 500, μαζί με τους γονείς τους, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει καμία κενή ημερομηνία για μας. Φτάσαμε να συζητάμε αυτό το πράγμα λίγες μέρες πριν τον τελικό. Θα εξετάσουμε ξανά το ζήτημα και θα επανέλθουμε», τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος.

Ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε πως δεν θα πρέπει να ανεβαίνουν οι τόνοι αφήνοντας αιχμές για την αντίδραση του Ολυμπιακού. «Είναι θέμα της Πολιτείας. Ίσως ήταν το πιο φρόνιμο να αναβληθεί το ματς, για να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε το παιχνίδι να είναι πραγματική διαφήμιση. Υπήρχε πρόταση να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα ήταν δυσφήμηση για το άθλημα. Η διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές ήταν μια καλή ιδέα, αλλά η σύσκεψη έγινε πολύ αργά. Εμείς σαν Παναθηναϊκός σεβόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας και δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ούτε θέλουμε να κάνουμε προπαγάνδα. Πρέπει να υπάρχει καλή θέληση από όλους. Η απόφαση της αναβολής και επηρεάζει και δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε πολλά Κύπελλα και δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη πάσει θυσία. Το θέμα είναι να μη θρηνήσουμε θύματα».

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: