Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πολιτικές αναταραχές στην Σερβία


Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Μίρκο Τσβέτκοβιτς, εξήγγειλε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης,
που θα περιλαμβάνει τη μείωση των υπουργείων σε 20, από 24 που είναι σήμερα.

Ο Σέρβος πρωθυπουργός απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι "δεν πρόκειται τόσο για αλλαγές προσώπων όσο για ουσιαστικές αλλαγές στη λειτουργία της κυβέρνησης, που θα δώσουν νέα δυναμική στη διαδικασία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων".

Η οικονομική κρίση που πλήττει τη Σερβία έχει προκαλέσει έντονη κοινωνική δυσαρέσκεια και αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας των κυβερνητικών επιλογών. Πρόσφατα, μάλιστα απομακρύνθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου και του υπουργού Οικονομικών, ο ηγέτης του κόμματος G-17, Μλάτζαν Ντίνκιτς.

Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS), ζητεί πρόωρες βουλευτικές εκλογές και διοργανώνει, στις 16 Απριλίου, στο Βελιγράδι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία θα είναι «αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον της Σερβίας», δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: