Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ξεπουλάει ο εξάψαλμος του Τσάρλι Σιν

Και εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε ακούσει όλα, έρχεται ο 45χρονος –κυριολεκτικά εκτός ελέγχου- ηθοποιός, να μας βάλει στη θέση μας.


Έχοντας ξεκατινιασθεί με όλους τους πιθανούς τρόπους και σε όλα τα πιθανά μέρη –αλκοόλ, ναρκωτικά, τσακωμοί, πόρνες, κοινόβια, δικαστήρια, ξενοδοχεία κ.ο.κ- ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) θέλει ακόμη να "τα πει" και ετοιμάζει… περιοδεία.
Με τον εύγλωττο τίτλο "Η βίαιη τορπίλη μου της αλήθειας" ο Σιν καλεί το "κοινό του" στις δύο πρώτες εμφανίσεις του στο Ντιτρόιτ και το Σικάγο. Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα και για τον λόγο αυτό ο Τσάρλι και το επιτελείο του (!) σκέφτονται να εντάξουν και άλλες πόλεις στο πρόγραμμά τους.

Ο κόσμος φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσει και την πλευρά του Τσάρλι Σιν στα ζητήματα που τον αφορούν –και μάλιστα ζωντανά. Δεν εξηγείται αλλιώς το πώς εισιτήρια που κοστίζουν $80 (€57) να έχουν φτάσει να πουλιούνται στο ebay για $479 (€343).

Τη διαφήμιση για την πρωτότυπη αυτή περιοδεία ανέλαβε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω του Youtube. Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο τέλος της είδησης, ο Τσάρλι Σιν προσκαλεί στο "κοινό" του και υπόσχεται ότι θα ακούσουν το ίδιο τον "Μάγο" να αποκαλύπτει την αλήθεια.

Αγοράστε το εισιτήριό σας και ελάτε στο ταξίδι μαζί μου", ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο Τσάρλι, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δώσει τη ψήφο εμπιστοσύνης του στον παλιό του φίλο Ρομπ Λόου (Rob Lowe) ως αντικαταστάτη του στη σειρά "Two and a half men" από όπου εκείνος απολύθηκε πρόσφατα.

Στο μεταξύ, ο έτερος επικρατέστερος υποψήφιος –σύμφωνα πάντα με τις φήμες- Τζον Στάμος (John Stamos) αποκάλυψε ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο ρόλο.

Μιλώντας στον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) ο ελληνικής καταγωγής 47χρονος ηθοποιός δήλωσε κολακευμένος από την πρόταση που φυσικά επίσημα δεν ήρθε ποτέ, συμπλήρωσε όμως ότι δεν θέλει να αντικαταστήσει κανέναν "και ιδιαίτερα τον Τσάρλι Σιν".

Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα, οι δίδυμοι γιοι του Σιν γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά τους, αλλά ο μπαμπάς δεν πήρε πρόσκληση για το πάρτι. Η μαμά Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueler) υπήρξε κάθετη στην απόφασή της.




πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: