Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κάτι τρέχει με τον Φετφατζίδη

Απορίες και ερωτήματα για τη μη συμμετοχή του

Η απουσία του Γιάννη Φετφατζίδη από τους τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει απορίες και έδωσε τροφή για φήμες περί δυσαρέσκειας απέναντι στον προπονητή του, κάτι που διέψευσε ο νεαρός μέσος κατηγορηματικά. Η περιορισμένη χρησιμοποίηση του 20χρονου άσου αποτελεί συνειδητή απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε και γίνεται με τις «ευλογίες» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βάσκος τεχνικός πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις προοπτικές του Φετφατζίδη, ωστόσο θεωρεί πως έχει να μάθει ακόμη πολλά, ιδιαίτερα από άποψη τακτικής, συνεπώς δεν θέλει να τον «κάψει» χρησιμοποιώντας τον συνεχώς και εκθέτοντάς τον στους κινδύνους πολλών μεγάλων αγώνων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που επίσης ποντάρει πολλά στον «Φέτφα», συμφωνεί με την τακτική χαμηλών τόνων και σκληρής δουλειάς που εφαρμόζεται στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Και ο ίδιος ο παίκτης, αν και είναι φυσιολογικό να θέλει να παίζει περισσότερο, αντιλαμβάνεται απόλυτα τους λόγους που έχει ο προπονητής του και-λόγω του συνεσταλμένου χαρακτήρα του-δεν θα προκαλούσε ποτέ πρόβλημα.

Δεν υπάρχει συμφωνία

Φήμες ήθελαν τον Εδουάρδο Μαθία να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Επισήμως από τους «ερυθρόλευκους» λεγόταν χθες πως δεν υπάρχει πρόταση, πόσω μάλλον συμφωνία, με τον Ισπανό σκάουτερ που από τα τέλη του 2010 έχει αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. «Έχουμε μιλήσει με 20 ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο Μαθία, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν», τονιζόταν χθες. Ο ίδιος ο Εδουάρδο Μαθία, πάντως, φέρεται να επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Ίσως αυτή να γίνει σε επίπεδο σκάουτινγκ.

Και πάλι μαζί

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ως δίδυμο στα αμυντικά χαφ μετά από καιρό τους Ντουντού και Μοϊσές Ουρτάδο εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη». Ο Μοντέστο είναι πιθανό να παίξει ως δεξί μπακ, αφού ο Βάσκος τεχνικός δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μανιάτη στη συγκεκριμένη θέση απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ ο Χολέμπας θα πάρει τη θέση του τραυματία Μπράβο. Ο Ριέρα είναι τιμωρημένος και ο Ιμπαγάσα δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες, συνεπώς τις θέσεις τους διεκδικούν οι Ζαϊρί και Φετφατζίδης. Τέλος, αν ο Μέλμπεργκ δεν είναι απολύτως υγιής ίσως επανεμφανιστεί ο Ποτουρίδης, που δεν έχει παίξει από τις 15 Ιανουαρίου.


πηγή:newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: