Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τι κρύβεται κάτω από τις Οσκαρικές εμφανίσεις;

Τα μυστικά του... εσωτερικού κόσμου των σταρ αποκαλύπτονται



Πολύ ακριβά και προσεγμένα εσώρουχα. Αυτή είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και η πολύ έμπειρη Norah Alberto, senior style director της μεγάλης αμερικάνικης εταιρείας lingerie - που υπάρχει από το 1922- Maidenform’s, αποκαλύπτει πως επιλέγουν οι celebrity να ντύσουν των «εσωτερικό τους κόσμο» για την σημαντική βραδιά των Όσκαρ.



Τι εσώρουχα ψάχνουν οι περισσότερες celebrities για την μεγάλη βραδιά;

Eσώρουχα χωρίς ραφές, πλάκα στομάχι και μια σέξι φιγούρα που να θυμίζει κλεψύδρα. Οι κορσέδες, και οποιοδήποτε εσώρουχο που τυλίγει την σιλουέτα και σφίγγει την μέση, δημιουργεί ένα υπέροχο look. H συλλογή της Maidenform's Easy Up είναι αυτή που αγαπώ και προτείνω γιατί στην πραγματικότητα θέλεις να την αφήσεις να φανεί.


Έχεις ποτέ σοκαριστεί από τις επιλογές των stars;

Οι περισσότερες ψάχνουν για προτάσεις και εκτιμούν το να τους κατευθύνεις, ειδικά όταν δεν είναι συνηθισμένες να φοράνε εσώρουχα που φτιάχνουν την σιλουέτα. Επίσης πολλές δεν γνωρίζουν το νούμερο τους, έτσι τους μετράμε και φροντίζουμε να φοράνε ένα σουτιέν που είναι πιο άνετο και πιο κολακευτικό πάνω τους.


Ποια είναι η συμβουλή σου ώστε να επιλέξουμε το εσώρουχο που κολακεύει περισσότερο;

Φρόντισε να επιλέξεις το σωστό νούμερο ώστε το εσώρουχο να κάνει την δουλειά για την οποία προορίζεται. Μπορεί να δοκιμάσεις κάτι και να θεωρήσεις ότι δεν σε ικανοποιεί και εάν το δοκιμάσεις στο σωστό νούμερο να λειτουργεί μαγικά.


Ένα λάθος που κάνουν οι γυναίκες;

Δεν αλλάζουν τα σουτιέν τους. Μια γκάμα σε σουτιέν είναι σημαντική γιατί τα διαφορετικά στυλ είναι καλύτερα για διαφορετικές ready to wear σιλουέτες. Πάντα προτείνω σε μια γυναίκα να έχει ένα strapless , ένα που μετατρέπεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες, ένα push –up σε λευκό, μπεζ και μαύρο. Και μην ξεχνάτε πως πρέπει να φοράτε το σωστό νούμερο σουτιέν.


Είναι πολύ προσωπικό το να ντύνεις με εσώρουχα τις γυναίκες. Πως το κάνεις πιο εύκολο με τις celebs;

Για τα φετινά δοκιμαστικά του styling των Όσκαρ οργανώσαμε προσωπικά ραντεβού μαζί τους και με τους στυλίστες τους ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν τις προτάσεις μας και να κάνουν πρόβα σε ένα οικείο περιβάλλον.


Ποιοι τύποι φορεμάτων είναι οι πιο δύσκολοι για να επιλέξεις εσώρουχα;

Τα φορέματα με βαθιά ντεκολτέ γιατί θέλεις να έχεις την κατάλληλη υποστήριξη χωρίς να φαίνεται το σουτιέν. Όμως υπάρχει σίγουρα επιλογή ακόμα και για την πιο δύσκολη τουαλέτα. Στο website της εταιρείας έχουμε κατηγορία όπου λύνουμε τα προβλήματα ακόμα και στο πιο πολύπλοκο αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστεί.


Τι πρέπει να έχει κάθε κορίτσι στο συρτάρι του όταν προκύπτει ένα μεγάλο γεγονός;

Είναι πολύ καλό να έχει strapless και εσώρουχα που προσαρμόζονται. Λειτουργούν κάτω από οποιοδήποτε ρούχο. Επίσης ένας καλός κορσές σίγουρα ολοκληρώνει το look.


Πηγή:stylista.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: