Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νέες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ζάγκρεμπ


Νέα αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται, σήμερα, στο Ζάγκρεμπ, από ομάδα πολιτών, που οργανώνεται μέσω του Facebook, με επικεφαλής τον Ίβαν Πέρναρ.


Ταυτόχρονα, η αναζήτηση του υποκινητή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, που διοργανώνονται τις τελευταίες μέρες στην Κροατία, αλλά και των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στην κροατική πρωτεύουσα, στη διάρκεια της διαδήλωσης, προκάλεσε θερμές συζητήσεις μεταξύ της κυβερνώσας Κροατικής Δημοκρατικής Ένωσης (HDZ) και της αντιπολίτευσης.

Η αντιπολίτευση ζήτησε από την πρωθυπουργό της Κροατίας, Γιάντρανκα Κόσορ, να εξηγήσει στη Βουλή τι εννοούσε ο εκπρόσωπός της, Μλάντεν Πάβιτς, με τη δήλωσή του ότι πίσω από την πρόκληση βίας στις διαδηλώσεις, την προηγούμενη εβδομάδα, είναι αντιπολιτευόμενα κόμματα και την ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών.

«Εκ μέρους της κυβέρνησης και της προέδρου της κατηγόρησε τα αντιπολιτευόμενα κόμματα για αξιόποινη πράξη και η αστυνομία το διέψευσε κατηγορηματικά και μετά από έρευνα ανακοίνωσε ότι δεν είναι αλήθεια», τόνισε ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ζόραν Μιλάνοβιτς, σημειώνοντας ότι έχουν περάσει τέσσερις μέρες και η πρωθυπουργός δεν πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της.

Εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος υποστήριξαν ακόμη ότι, πριν από τις διαδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των οργανωτών τους με αξιωματούχους των αντιπολιτευόμενων κομμάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: