Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βανδή: Η απάντηση στη Μενεγάκη ήρθε μέσω της ...Καραβάτου!

Μια ατάκα της Δέσποινας Βανδή, ότι δηλαδή μια εγκυμοσύνη μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα μιας παρουσιάστριας, αλλά όχι τα reserve μιας τραγουδίστριας, ήταν αρκετή για να εκνευρίσει την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή!


Όσο για τη Δέσποινα, φρόντισε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε και αυτή η εξήγηση ήρθε δια στόματος Κατερίνας Καραβάτου και μέσω της εκπομπής «Κους Κους». «Δεν είχε καμία πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η παρουσιάστρια, μεταφέροντας όσα της είπε η Δέσποινα Βανδή. Και συνέχισε τονίζοντας πως η διάσημη τραγουδίστρια ήθελε απλώς να εξηγήσει ότι μια γυναίκα που δουλεύει ως τραγουδίστρια και κάνει τέτοιου είδους performance στην πίστα, πρέπει να διατηρεί το κορμί της σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αντίθετα, μια παρουσιάστρια μπορεί να κάνει εκπομπή μέχρι τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Όπως πρόσθεσε μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου (μεταφέροντας πάντα τα λόγια της Δέσποινας): «Μια άλλη γυναίκα, που κάνει οποιαδήποτε δουλειά -ας πούμε σε ένα γραφείο-, έχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με τις θυσίες που πρέπει να κάνεις και τη φυσική κατάσταση που πρέπει να έχεις, όταν τραγουδάς πάνω στην πίστα».

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: