Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μετά τη Φουρτάδο, η Μπιγιονσέ

Στα νύχια του Καντάφι και η Μπιγιονσέ. Είχε λάβει ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί σε πριβέ πάρτι του γιου του δικτάτορα. Ποια άλλα μεγάλα ονόματα τραγουδούσαν για τον ίδιο και την οικογένειά του. Δώρισε τα χρήματα στο ταμείο για την ανοικοδόμηση της Αϊτής ισχυρίζεται η ποπ σταρ

Ούτε η Μπιγιονσέ γλύτωσε από τον Μουαμάρ Καντάφι! Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι πληρώθηκε με ένα εκατομμύριο δολάρια για να τραγουδήσει μαζί με τον Usher σε πάρτι που είχε διοργανώσει ο γιος του Λίβυου δικτάτορα, Μουτασίφ το 2009.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Huffington Post η 29χρονη ποπ σταρ δώρισε το πόσο για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ειδικότερα στο ταμείο Κλίντον-Μπους για την ανοικοδόμηση της Αϊτής.

Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας Υβέτ Νοέλ-Σκουρ δήλωσε στην Huffington Post ότι ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου του 2010 η Μπιγιονσέ δώρισε το ποσό

Ο Μουτασίφ δείχνει μεγάλη αγάπη στους στάρ, τους οποίους πληρώνει αδρά. Τα ίδια διπλωματικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι το 2008 ήταν η Μαρία Κάρει που έλαβε 1 εκατομμύριο δολάρια για να τραγουδήσει τέσσερα τραγούδια στα πάρτι του νεαρού. Το ίδιο είχε συμβεί στην 20η επέτειο του Μουαμάρ στην εξουσία το 2006 όταν γι’ αυτόν τραγούδησε ο Λιονέλ Ρίτσι.

Την περασμένη Τρίτη μέσω twitter η Νέλι Φουρτάδο είχε αποκαλύψει ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια που της είχε δώσει ο Καντάφι όταν τραγούδησε γι’ αυτόν σε πάρτι πριβέ στην Ιταλία το 2007.


Πηγή:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: