Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αλλαγή δρομολογίων στα τρένα



Σε νέες αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορείων της, αλλά και των αμαξοστοιχιών της, προχωρεί από αύριο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο εξορθολογισμού των δρομολογίων, με στόχο τη μείωση του λειτουργικών δαπανών, όπως προβλέπει και ο σχετικός νόμος, που ψηφίστηκε το περασμένο φθινόπωρο στη βουλή.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από αύριο καταργούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων Express μεταξύ Κιάτου - Πάτρας - Κιάτου, καθώς και τα δρομολόγια που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία 303, μεταξύ Πάτρας - Κιάτου.

Από αύριο επίσης καθιερώνονται δύο απευθείας δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Αθήνας - Πάτρας (ώρες αναχώρησης από Αθήνα 13:00 & 15:00 και ώρες άφιξης στην Πάτρα 16:00 & 18:00 αντίστοιχα) και τρία απευθείας δρομολόγια μεταξύ Πάτρας - Αθήνας (ώρες αναχώρησης από Πάτρα 07:00, 12:15 & 19:00 και ώρες άφιξης στην Αθήνα 10:00, 15:15 & 22:00 αντίστοιχα).

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται σε 18 ευρώ για απλή διαδρομή και 28,80 ευρώ μετ' επιστροφής, ενώ ισχύουν όλες οι προβλεπόμενες εκπτώσεις (πχ. πολυτέκνων, φοιτητών, κλπ).

Επίσης, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών ICity90, ICity91, 610, 611 μεταξύ Αλεξ/πολης Λιμένος - Δικαίων και οι επιβάτες τους θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία, τα οποία θα κάνουν στάσεις: Αλεξ/πολη Λιμένας, Φέρες, Πέπλο, Τυχερό, Λαγυνά, Σουφλί, Λάβαρα, Διδυμότειχο, Πύθιο, Θούριο, Χειμώνιο, Νέα Ορεστιάδα, Νέα Βύσσα, Καστανιές, Δίκαια.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: