Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στα «μαχαίρια» Πανιώνιος και Ατρόμητος

Αφορμή τα εισιτήρια του μεταξύ τους αγώνα

Μια βδομάδα νωρίτερα ξεκίνησε το πολύ σημαντικό και ίσως, πιο ενδιαφέρον ματς της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο…

Με ανακοίνωσή της, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ο Ατρόμητος αθέτησε τη συμφωνία περί χορηγήσεως 500 εισιτηρίων στους οπαδούς της, ενώ σε αυτήν αναφέρει χαρακτηριστικά: «…καταλαβαίνουμε τον πανικό τους (σ.σ. στον Ατρόμητο) για πιθανότατη ήττα της ομάδας τους… ο κ. Σπανός θα έπρεπε να αισθάνεται τουλάχιστον ντροπή»!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, βάσει της συμφωνίας με τον Ατρόμητο, από τον πρώτο γύρο -όταν και στη Νέα Σμύρνη φιλοξενήθηκαν οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου- ζήτησε -με έγγραφό της- από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της, για τον κυριακάτικο αγώνα (17:15).

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν στον Πανιώνιο εξέπληξε άπαντες… Ο Ατρόμητος αρνήθηκε να τηρήσει τη συμφωνία, επικαλούμενος «έξαρση των φαινομένων βίας».

Η αντίδραση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεση, καθώς με νέο έγγραφο στην ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και καυστική ανακοίνωση, εμμένουν στο αίτημά τους για χορήγηση εισιτήριων!

Με το εν λόγω έγγραφο τονίζεται χαρακτηριστικά ότι δεν κατανοούν τις ανησυχίες του Ατρόμητου για τη γενική έξαρση βίας, αφού οι οπαδοί και των δύο ομάδων ουδεμία σχέση έχουν με τέτοια φαινόμενα, ενώ η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θέλει να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, με έγγραφο που μας απέστειλε από τις 24.2.2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 585, αθετεί την συμφωνία μας, περί χορηγήσεως και σε μας πεντακοσίων (500) εισιτηρίων, για τον μεταξύ μας αγώνα του 2ου γύρου, που θα διεξαχθεί στις 6.3.2011.

Δυστυχώς, η όποια δικαιολογία της Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, δεν ευσταθεί. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους για πιθανότατη ήττα της ομάδας τους την Κυριακή, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αθέτηση έγγραφης συμφωνίας μεταξύ μας.

Ειδικά ο κ. Σπανός θα έπρεπε να αισθάνεται τουλάχιστον ντροπή, γιατί αυτός προσωπικά έδωσε την εντολή (έτσι διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου κ. Χατζής Γεώργιος στην σημερινή σύσκεψη του αγώνα με την αστυνομία) για την αθέτηση του λόγου της ομάδας του -γιατί περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά.

Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτία". Τον καλούμε, έστω και τώρα, να τηρήσει τον λόγο του και εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων μας.


πηγή:newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: