Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την Κυριακή



Δυστυχώς για πολλούς φέτος το πέταγμα του χαρταετού θα γίνει με… χιόνια, αφού το σκηνικό του καιρού δεν θυμίζει καθόλου άνοιξη αλλά… Χριστούγεννα! Έτσι λοιπόν μεγάλο κύμα κακοκαιρίας προβλέπει η ΕΜΥ από την Κυριακή με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε.


Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αναμένονται καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο θα πάρει την κατιούσα. Ισχυρή χιονόπτωση αναμένεται το βράδυ στην Καστοριά ενώ πολύ κρύο θα κάνει και σε άλλες περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το θερμόμετρο θα "κολλήσει" στο μηδέν σε περιοχές της Καστοριάς, του Μετσόβου, της Φλώρινας και της Δράμας.

Με… πολικές θερμοκρασίες θα πετάξουμε την Κ. Δευτέρα τον χαρταετό, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει χιονοπτώσεις ακόμα και στα νησιά, τα μποφόρ θα φτάσουν τα 10, ενώ ο υδράργυρος θα «πιάσει» ακόμα και τους -6!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, και βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο.

Μάλιστα, λευκές νιφάδες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στο λεκανοπέδιο της Αττικής το βράδυ της Δευτέρας, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχει παγετός και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ανατολικά και τα νότια της χώρας.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: