Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Έκλεψε τα ρέστα για να βάλει… βενζίνη στο τζιπ του!

Το τζιπ τον… μάρανε έναν 36χρονο που έφυγε από περίπτερο του Ηρακλείου χωρίς να αφήσει το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που κρατούσε για να πληρώσει τα τσιγάρα του, παίρνοντας μαζί του και το πακέτο αλλά και τα ρέστα! Όμως, δύο μήνες μετά την «ψιλικατζίδικη» κλοπή, συνελήφθη!


Ήταν 2 Ιανουαρίου όταν ο οδηγός του πολυτελούς τζιπ σταμάτησε έξω από το περίπτερο και προέταξε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ στην 36χρονη ιδιοκτήτρια ζητώντας τσιγάρα. Την ώρα που εκείνη μετρούσε τα ρέστα, τα άρπαξε μαζί με το 50ευρο και τα τσιγάρα και εξαφανίστηκε! Ωστόσο, η περιπτερούχος συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη του. Τώρα, για λίγα «ψιλά» θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Άτυχοι» ήταν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που διέρρηξαν την είσοδο της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Βαθύλακκο Κοζάνης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους του χωριού και παραβίασαν το παγκάρι. Όμως, το βρήκαν εντελώς άδειο και έφυγαν με άδεια χέρια! Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί από τον εφημέριο του ναού.

Πηγή:protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: