Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η Κατρίν Ντενέβ στην Ελλάδα



Η Γαλλίδα σταρ Κατρίν Ντενέβ έρχεται στην Ελλάδα για την παρουσίαση της τελευταίας ταινίας της με τίτλο «Potiche», που γύρισε με το σκηνοθέτη Φρανσουά Οζόν.
Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 8 Απριλίου, στις αίθουσες «Αττικόν», «Απόλλων» και την Ταινιοθήκη της Ελλάδας, στην Αθήνα.

Στη λίστα των επισκεπτών του φεστιβάλ βρίσκονται, επίσης, η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα ηθοποιός Ανα Μουγκλαλίς και η ηθοποιός-σκηνοθέτρια Νικόλ Γκαρσία. Η 67χρονη Ντενέβ, που μετρά περίπου 50 χρόνια στη μεγάλη οθόνη, μπορεί να μην είχε συνηθίσει το κοινό να παίζει σε κωμωδίες, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η κωμωδία, όπως και το τραγούδι, είναι το κρυφό απωθημένο της.

Η ταινία «Potiche» -που στα ελληνικά σημαίνει γλάστρα- είναι η κωμική ιστορία της συζύγου ενός βιομηχάνου ομπρελών, η οποία, έστω και καθυστερημένα, αποφασίζει να κάνει τη μεγάλη στροφή στη ζωή της και να αποκτήσει ρόλο ουσίας στην κοινωνία. Ετσι όχι μόνο παίρνει τα ηνία της επιχείρησης, αλλά θα διεκδικήσει και τη θέση της δημάρχου.

Στη διάρκεια του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας θα προβληθούν περίπου 55 ταινίες, οι περισσότερες εκ των οποίων σε πρώτη προβολή στην Αθήνα.
Πηγη:agelioforos.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: