Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν αντέχει τις δίαιτες

Ετοιμάζεται να τριανταρήσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ως ώριμη πια ποπ σταρ, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Out και στην πιο σέξι φωτογράφισή της μέχρι σήμερα, αποκάλυψε τη σχέση που τρέφει με το σώμα της, τις δίαιτες, τις πλαστικές επεμβάσεις και τις θερμίδες
.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Μπρίτνεϊ τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είμαι χαρούμενη που ακόμη βρίσκομαι στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου. Όταν θα έρθει η ώρα, είμαι σίγουρη ότι θα το σκεφτώ».
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς φαντάζεται την κόλαση, η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Να κάνω δίαιτα”, Επιπλέον, σχολίασε τι σημαίνει παράδεισος για εκείνη («ένα ταξίδι με τα παιδιά μου»).
Το περιττά κιλά της Σπίαρς έχουν αποτελέσει πολλές φορές αντικείμςνο σχολιασμού των μέσων. Από τη λεπτοκαμωμένη όψη της στο ξεκίνημα της καριέρας της, στην πιο παχουλή της ςκδοχή όταν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έτρωγε μόνο έτοιμο φαγητό και καφέδες με χιλιάδες θερμίδες, μέχρι σήμερα, που έχει βρει και πάλι τη φόρμα της.
Μην ξεχνάμε πως η πριγκήπισσα της ποπ έχει κάνει δύο τοκετούς και είναι γνωστήη αγάπη της για καραμέλες, μπισκότα και άλλα παχυντικά γλυκίσματα.
Πάντως, η ίδια αποκάλυψε πως όταν πρόκειται για το φαγητό, δεν σκέφτεται τις θερμίδες. Προσπαθεί να αποφεύγει τα πολλά λιπαρά αλλά δεν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα φρούτα και λαχανικά. Όταν πρέπει να ξεκινήσει κάποια περιοδεία, απλά μειώνει στο ελάχιστο δυνατό το έτοιμο φαγητό και βάζει την μανούλα της να της μαγειρεύει υγιεινά.
πηγη:shape


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: