Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Λούρδη: "Μαμά, φαίνεται ο πωπός σου"

Τελικά είναι μερικά πράγματα που ακόμη και η θεωρητικά "προχωρημένη" κόρη της βασίλισσας της ποπ μπορεί δύσκολα να… καταπιεί. Ειδικά αν αφορούν τη μαμά της.

Σύμφωνα με τους κατασκόπους της Mail Online στο κόκκινο χαλί του πάρτι που έδωσε το περιοδικό "Vanity Fair" μετά την τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ, η Μαντόνα (Madonna) έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη Λούρδη (Lourdes) με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Ή μάλλον να μη φορέσει.

Η 14χρονη νεαρά έζησε αυτό που λέγεται "ο μεγαλύτερος εφιάλτης της έφηβης κόρης" και μάλιστα σε όλο του το μεγαλείο. Σκέψου, λέει, να είσαι καλεσμένη στο πιο κουλ πάρτι της χρονιάς και να "σκάει μύτη" η μαμά ντυμένη ακριβώς όπως δεν πρέπει και να σε κάνει "ρόμπα".

Ε, αυτό ακριβώς έγινε και με τη Λούρδη η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί τις εκδήλωσης ελαφρώς κόκκινη από ντροπή για το ελαφρώς "ξεδιάντροπο" συνολάκι της μαμάς.

Η Μαντόνα εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα μαύρο κορμάκι πολύ πολύ καυτό στα οπίσθια, δικτυωτό καλσόν και από πάνω κάτι σαν μαντό από δαντέλα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της.

"Μαμά, πρέπει στ' αλήθεια να το κάνεις αυτό; Εμένα μου λες συνέχεια να συμπεριφέρομαι σαν ενήλικας", ψέλλιζε η κακομοίρα η Λούρδη, όπως αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες, κάθε φορά που η μανούλα έπαιρνε μία λίγο πιο προκλητική πόζα για τους αμέτρητους φωτογράφους που τους απαθανάτιζαν.

Από την πλευρά της, η πιο σεμνή Λούρδη φορούσε ένα μίνι φορεματάκι με διάφορα σχέδια εμπνευσμένα από τους Αζτέκους, προφανώς από τη σειρά ρούχων Material Girl που υπογράφει μαζί με τη μητέρα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η μικρή είχε αποκαλύψει ότι αντίθετα από αυτό που θα φαινόταν πιο λογικό, δεν είναι εκείνη που δανείζεται ρούχα από τη μαμά της –αν και θα το ήθελε πολύ γιατί λατρεύει την γκαρνταρόμπα της- αλλά το αντίθετο.

"Εγώ δεν επιτρέπεται να παίρνω δικά της πράγματα χωρίς να ρωτάω, αλλά εκείνη παίρνει από εμένα ό, τι θέλει όποτε θέλει", είχε ομολογήσει με ένα μικρό παράπονο η Λούρδη, τονίζοντας ότι η μαμά Μαντόντα φοράει περισσότερο τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της.


Πηγή:womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: