Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τα οκτώ φορέματα της Anne Hathaway στην απονομή των Όσκαρ



Οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας έκλεψαν την παράσταση και αλλάζαν συνέχως κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μπορεί οι κριτικές για την παρουσίαση των Όσκαρ να μην ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές για την Anne Hathaway και τον James Franco, η δημοφιλής όμως ηθοποιός τα κατάφερε πολύ καλύτερα με τις στιλιστικές της επιλογές. Υπό την καθοδήγηση της κορυφαίας στυλίστριας του Hollywood, Rachel Zoe, η Anne άλλαξε συνολικά οκτώ φορέματα, ενώ φόρεσε διαμάντια Tiffany & Co ανεκτίμητης αξίας για τα οποία πληρώθηκε το αστρονομικό ποσό των 750.000 δολαρίων.

Το κατακόκκινο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο Kodak Theater έφερε το όνομα του Valentino και ήταν vintage από τη συλλογή του για το 2002. Στράπλες και με μακριά επιβλητική ουρά, ήταν μέσα στο ύφος του θεσμού χωρίς υπερβολές.


.
spl252822_005

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η αγαπημένη ηθοποιός φόρεσε εφτά διαφορετικά φορέματα. Έτσι, ξεκίνησε με ένα Givenchy couture μάξι φόρεμα, με έντονο μπούστο με χρυσά ομοιόμορφα κεντήματα. Επιβλητικό, αρχαιοπρεπές, με ντραπέ μακριά μεταξωτή φούστα, της ταίριαζε όμορφα, κάνοντάς τη να φαίνεται σαν άλλος «λευκός κύκνος».
spl253048_001

Η επόμενη εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα μικρό σκετς και τον James Franco ντυμένο γυναίκα με φούξια τουαλέτα. Η Hathaway τόλμησε ένα μαύρο tuxedo Lanvin ειδικά σχεδιασμένο για την ίδια, συνδυασμένο με ολοκέντητες γόβες με κρυστάλλους Swarovski του σχεδιαστή Brian Atwood. Ακομπλεξάριστη, μινιμαλιστική, με υπέροχα διαμαντένια σκουλαρίκια και χαλαρή ψηλή αλογοουρά, η παρουσιάστρια ξάφνιασε με αυτήν την επιλογή και έκανε μία υπέρβαση για το ύφος της βραδιάς.
spl253048_004

Έπειτα, ακολούθησε ένα customized φόρεμα Vivienne Westwood couture που δεν εντυπωσίασε. Σε αποχρώσεις του μεταλλικού γκρι, τεράστια τσιγγάνικη μάξι ουρά και ολοκέντητο μπούστο, η τουαλέτα αυ΄τη της εκκεντρικής σχεδιάστριας δεν έδενε με την ιδιοσυγκρασία της οικοδέσποινας δίνοντας την εντύπωση πως το ρούχο φορούσε την Anne και όχι το αντίθετο.
spl253048_008

Οι επόμενες τέσσερις εμφανίσεις της παρουσιάστριας είχαν σαν κοινό συντελεστή τις μεταλλικές αποχρώσεις, τους κρυστάλλους και τις γιαλάδες που έδωσαν μία μεγαλοπρεπή υπόσταση στο όλο της ντύσιμο.

Επιλέγοντας μία τουαλέτα Oscar de la Renta σε αισθητική καμπαρέ, με έναν ώμο και ολόχρυσες σειρές από μικρές πούλιες, η Hathaway έκανε αίσθηση προβάλλοντας τον σέξι εαυτό της. Λύνοντας τα μαλλιά της και δίνοντας κίνηση στο ήδη επιβλητικό της μάξι φόρεμα, με αυτήν της την επιλογή έκανε ένα βήμα παραπέρα στο προσωπικό της στιλ ολοκληρώνοντάς το με χρυσές Jimmy Choo γόβες.
spl253048_006

Φορώντας ένα βουργουνδί φόρεμα Atelier Versace από μεταξωτό σιφόν, η παρουσιάστρια εντυπωσίασε θετικά με αυτήν της την εμφάνιση. Πιάνοντας τα μαλλιά της σε χαλαρή πλαϊνή κοτσίδα και επενδύοντας για άλλη μια φορά σε μία στράπλες δημιουργία υψηλής ραπτικής με μπορντώ παγέτες της ίδιας απόχρωσης και Casadei γόβες, η Hathaway βγαίνει για άλλη μια φορά κερδισμένη.
spl253123_034
Η προτελευταία της εμφάνιση, ήταν ένας ύμνος στην metallics αισθητική. Φορώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο Armani Prive φόρεμα στο χρώμα του ζαφειριού συνδυασμένο με πλατφόρμες του ίδιου οίκου, η οικοδέσποινα της βραδιάς έλαμψε ρισκάροντας με μία δημιουργία αρκετά ριζοσπαστική για το στιλ της. Παρ' όλ' αυτά, η προσπάθειά της ανταμείφθηκε.
spl253048_014

Η τελευταία τουαλέτα που επέλεξε η Anne Hathaway ήταν του Tom Ford και έκλεψε την παράσταση. Με ένα ζιβάγκο ολοκέντητο φόρεμα στο χρώμα του ανθρακί μεταλλικού γκρι και παίζοντας με τη δαντέλα, τη διαφάνεια και τις παγέτες, ο ταλαντούχος σχεδιαστής μετέτρεψε τη δημοφιλή ηθοποιό σε μοιραίο fashion icon τοποθετώντας την αμερικανίδα star ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της οσκαρικής βραδιάς.
Πηγη:queen.gr
spl253048_012



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: