Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Amanda Seyfried: « Ο Dominic μου ράγισε την καρδιά»



Η ηθοποιός Amanda Seyfried ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον χωρισμό της από τον Dominic Cooper. Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο και συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στην ταινία «Mamma Mia».
Η όμορφη Amanda φωτογραφίζεται για το περιοδικό Elle και παραδέχεται πως ο χωρισμός της από τον Dominic Cooper την πλήγωσε πάρα πολύ. όταν την ρωτούν, το φιλί ποιανού ηθοποιό λάτρεψε πιο πολύ, εκείνη παραδέχεται πως το φιλί του Justin Timberlake και του Channing Tatum ήταν το κάτι άλλο.

Ενώ με ποιον ηθοποιό θα ήθελε να βρεθεί στην επόμενη ταινία και φαντάζεται τον εαυτό της ζευγάρι, εκείνη λέει πως προτιμά τον Michael Fassbender. Μάλιστα λέει: «Βάλτε μαζί του σε μια ταινία… σοβαρά μιλάω…»

Εκείνη πίστευε πως ο φίλος της Dominic Cooper θα χώριζε την κοπέλα του για να είναι μαζί της και όπως λέει «φέρθηκα επιπόλαια. Ηλίθιο εκ μέρους μου που το σκέφτηκα αυτό. Έτσι έμεινα με την καρδιά μου ραγισμένη…»

Όταν πίστευε ότι κάτι γίνεται και μπορεί να είναι μαζί ξαφνικά χώρισαν πάλι και από τότε «δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ τους άλλους και να κάνω μια σχέση…»
Πηγη:newsday.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: