Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η Ρίτα Αντωνοπούλου από τις 4Μαρτίου στο Ρυθμός Stage! (vids)



Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μετά από την μεγάλη επιτυχία των πρόσφατων προσωπικών της εμφανίσεων συνεχίζει τις παραστάσεις της στην Αθήνα, αλλάζει μουσική στέγη και από την Παρασκευή 4 Μαρτίου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage για μια σειρά ανοιξιάτικων, εκρηκτικών εμφανίσεων!


Με τη χαρισματική σκηνική παρουσία της και την αλήθεια και το πάθος της ερμηνείας της, η Ρίτα Αντωνοπούλου μας προσκαλεί ξανά σε ένα μαγικό ταξίδι σε σπουδαία και πολλές φορές απρόσμενα τραγούδια που πάντα ήθελε να ερμηνεύσει, στα τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της που επιμελήθηκε ο Θάνος Μικρούτσικος αλλά και στα τραγούδια του νέου της δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε.
«Μια πόλη για δύο». Τίτλος και των παραστάσεων αλλά και του νέου δίσκου, τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, δημιουργοί που εμπιστεύθηκαν τη φωνή και την ερμηνευτική δύναμη της Ρίτας Αντωνοπούλου και τις χάρισαν τα νέα τους τραγούδια που ήδη έχουν ξεχωρίσει και όλα δείχνουν πως θα μας συνοδεύουν σταθερά τα επόμενα χρόνια.

Η Ρίτα ερμηνεύει μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο το «Μια πόλη για δύο»:
Πηγη:cosmo.gr






Από την Παρασκευή 4 Μαρτίου και για τέσσερεις μόνο Παρασκευές, η Ρίτα Αντωνοπούλου μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό, στο ηχητικό αποτέλεσμα του οποίου συμβάλλει και η εξαιρετική ηλεκτρική μπάντα που την πλαισιώνει και απαρτίζεται από μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς στο είδος τους: Άκης Γαβαλάς - Τύμπανα, Χρήστος Βογιατζής- Μπάσο, Λευτέρης Πουλιός - Πλήκτρα, Δημήτρης Σινογιάννης - ΚιθαραΝίκος Λαγός - Ήχος
«Μια πόλη για δύο». Αλλά και για όλους όσους αγαπούν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι στην πιο ουσιαστική εκδοχή του!
Μην την χάσετε!
Το νέο της τραγούδι «Στο φιλικό» :









ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: