Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σεσουάρ για δολοφόνους (12ος χρόνος)



Όλο λέμε θα τελειώσει και αυτό δε σταματάει ποτέ. Και όσο περνούν τα χρόνια το ζητούν όλο και περισσότεροι θεατές. Ποιος το περίμενε ότι ένα απλό σεσουάρ θα γινόταν το απόλυτο φονικό όπλο και το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα;
Περισσότεροι από 500.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.

Το σεσουάρ για δολοφόνους συμπληρώνει δώδεκα χρόνια επιτυχίας. Το κυνήγι του δολοφόνου αυτό το χειμώνα θα γίνει πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Η δωδέκατη χρονιά θα είναι πιο εκρηκτική από κάθε προηγούμενη! Ο Σταύρος Νικολαΐδης θα ερμηνεύσει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου. Στο ρόλο του αστυνομικού ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ενώ η τρελούτσικη βοηθός του Τόνυ Λέπουρα θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι: Ελένη Κρίτα, Θωμάς Παλιούρας, Γιώργος Κοψιδάς.

Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 20.00, Πέμπτη/ Παρασκευή: 21.15
Σάββατο : 18.15 (λαϊκή), 21.15, Κυριακή : 18.15, 21.15

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: 22 €
Λαϊκή: 18 €
Φοιτητικό: 16 €
Ομαδικό: 15.00 €

Προσφορά της Πέμπτης: Για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών. Εισιτήριο 18 €

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
ΣΥΓΓΡΑΦΗ: Μπρους Τζόρνταν, Μέριλιν Αμπρααμς
Πηγη:in.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

1 σχόλιο: