Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Άστον Κάτσερ πιο τολμηρός από ποτέ Γυμνός, σέξι και... «Ζιγκολό» (VIDEO)


Οι καυτές σκηνές του "Ζιγκολό" με τον γόη Άστον Κάτσερ, την εκρηκτική Αν Χες και τη σεξοβόμβα Μαργκαρίτα Λίβιεβα κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα! Δείτε πιο κάτω ένα μοναδικό βίντεο και το τρέιλερ της ταινίας.

Ο σέξι σύζυγος της Ντέμι Μουρ, Άστον Κάτσερ, και η γοητευτική Αν Χες έρχονται αυτή την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα, για να σας ξεσηκώσουν με τις «καυτές» ερωτικές σκηνές της ταινίας «Ζιγκολό».

Πρόκειται για την ιστορία του Νίκι (Άστον Κάτσερ), ενός νεαρού «Καζανόβα», που αναζητά το επόμενο... θύμα του στα κλαμπ του Λος Άντζελες. Η Σαμάνθα (Αν Χες), μια γοητευτική και πετυχημένη δικηγόρος, θα τραβήξει την προσοχή του. Σύντομα, θα εγκατασταθεί στην πολυτελή βίλα της στο Χόλιγουντ και θα απολαμβάνει τις ανέσεις αυτής της «φιλοξενίας».



Έπειτα από εβδομάδες θυελλώδους σχέσης, εκείνος θα γνωρίσει τη Χέδερ (Μαργκαρίτα Λίβιεβα), μια πανέμορφη και έξυπνη σερβιτόρα σε ένα καφέ. Τα συνήθη «κόλπα» του δεν πιάνουν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραστήσει τον υποσχόμενο δικηγόρο, για να κερδίσει ένα ραντεβού μαζί της. Τριγυρνούν από ακριβά εστιατόρια σε αριστοκρατικά πάρτι και διαπιστώνουν ότι όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά ότι η «χημεία» τους είναι... εκρηκτική.

Και η Χέδερ, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς έχει δεσμό με έναν πλούσιο επιχειρηματία, αλλά και με έναν κληρονόμο, που ζει στη Νέα Υόρκη. Όταν η Χέδερ φεύγει για Νέα Υόρκη, ο Νίκι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την άστατη ζωή του ή θα ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς του...

Η ερωτική κωμωδία του Ντέιβιντ ΜακΚένζι, παραγωγής 2009, αποτελεί μια ματιά στη ζωή που κάνουν πλούσιοι, όμορφοι και επιτυχημένοι άνθρωποι στο Χόλιγουντ, μια ιστορία για το χρήμα και για την πραγματική αγάπη, αλλά και για το περίφημο «αμερικάνικο όνειρο» που καταρρέει...

Κι αν η ιστορία του γυναικοκατακτητή που προσπαθεί να βρει το δικό του «εισιτήριο» για το λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ μοιάζει τεριμμένη, είναι ακριβώς αυτή η παρουσία του Άστον Κάτσερ που έρχεται να κάνει την... ανατροπή.

Ο σύζυγος της Ντέμι Μουρ είναι, για ευνόητους λόγους, ένα από τα πρόσωπα που το γυναικείο κοινό συνηθίζει να παρακολουθεί με... δέος. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε πόσο ενδιαφέρον θα δείξει για μια ταινία, στην οποία ο γοητευτικός Κάτσερ εμφανίζεται σε αμέτρητες γυμνές ερωτικές σκηνές με διάφορες παρτενέρ...



Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: