Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σάρωσε στα βραβεία Spirit το “Black Swan”



Η ταινία “Black Swan” σάρωσε στα 2011 Film Independent Spirit Awards, που απονεμήθηκαν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν από την απονομή των βραβείων Όσκαρ.


Το “Black Swan” απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία Spirit. Η Natalie Portman βραβεύθηκε ως η καλύτερη ηθοποιός και ο Darren Aronofsky έλαβε το βραβείο καλύτερου σκηνοθέτη. Ακόμη, το “Black Swan” απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Ο James Franco, που φέτος είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ αλλά και υποψήφιος στην κατηγορία α ανδρικού ρόλου, απέσπασε το βραβείο Spirit καλύτερου ηθοποιού. Με το βραβείο β ανδρικού ρόλου τιμήθηκε ο ηθοποιός John Hawkes ενώ το βραβείο β γυναικείου ρόλου απέσπασε η Dale Dickey.

Η ταινία "The King's Speech", που θεωρείται φαβορί για τα Όσκαρ, απέσπασε το βραβείο Spirit καλύτερου ξένου φιλμ.

Το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ κατέκτησε το "Exit Through the Gift Shop" του Βρετανού καλλιτέχνη graffiti Banksy, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Οι Stuart Blumberg και Lisa Cholodenko τιμήθηκαν με το βραβείο Spirit καλύτερου σεναρίου, για την ταινία τους “The Kids Are All Right”.

Παρόντες στην τελετή απονομής των βραβείων Spirit ήταν η Natalie Portman, ο Darren Aronofksy, ο Tom Hooper, ο James Franco και οι John Hawkes και Dale Dickey. Ακόμη, στην μεγάλη βραδιά παραβρέθηκαν οι: Anna Kendrick, Jesse Eisenberg, Rosario Dawson, Mark Ruffalo, Nicole Kidman, Jeremy Renner, Naomi Watts, Ewan McGregor, Eva Mendes, Jennifer Lawrence, Amanda Peet, Aaron Eckhart, και πολλοί άλλοι σταρ.

Παρουσιαστής της λαμπερής τελετής απονομής των βραβείων Spirit ήταν ο Joel McHale.

Πηγή: Antenna-ishow.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: