Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μόδα: Δυνατά χρώματα, εκλεπτυσμένα σχέδια



Δυνατά χρώματα, εκλεπτυσμένα σχέδια και έντονες επιρροές από τα 40s και 70s ήταν τα κυρίαρχα trends της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011 - 2012.
Περισσότεροι από ενενήντα σχεδιαστές γιόρτασαν με τις δημιουργίες τους την επιστροφή της γυναικείας θηλυκότητας μέσα από καρό υφάσματα, πιέτες, μακρύτερα μήκη φούστας, φαρδύτερα παντελόνια και πολυτελή outerwear, ενώ σε ό,τι αφορά τα είδη των υφασμάτων, ο ερχόμενος χειμώνας αναμένεται να μας βρει τυλιγμένες σε απαλά βελούδα, σέξι σατέν, ζεστά πλεκτά και ακριβά δερμάτινα.

Η Donna Karan έδωσε έμφαση στα καθημερινά σύνολα και ιδιαίτερα στα παλτό και έπαιξε με ζεστά υφάσματα, όπως το μοχέρ, το τουίντ και η γούνα, τη στιγμή που ο νέος επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Diane von Furstenberg, ο Ιβ Μισπελάρ, φρόντισε να ανοίξει και να κλείσει το σόου με διαχρονικά wrap dress. Κατά τα λοιπά, κινήθηκε σε 70s ύφος, με αρκετές ολόσωμες φόρμες και φορέματα.

Ο Marc Jacobs, από την πλευρά του, απέφυγε λίγο το πολυφορεμένο από τους συναδέλφους του 70s look ποντάροντας στις απίστευτα στενές φούστες και στα μεγάλα πουά πάνω σχεδόν σε όλα τα υφάσματα, από τα μάλλινα φαρδιά παντελόνια μέχρι τα υπέροχα knitwear του.

Πίσω στην εποχή που κυριαρχούσαν τα super groups μας γύρισε ωστόσο ο Tommy Hilfiger, αναβιώνοντας το στάιλινγκ των φιλενάδων των ροκ σταρ εκείνης της δεκαετίας και προσθέτοντας σε αυτό πολλά ανδρόγυνα στοιχεία, ενώ, αντιθέτως, πίσω στη… φύση ταξίδεψε το κοινό του ο Yohji Yamamoto. Μέσα από την Υ-3 κολεξιόν του, ο Ιάπωνας σχεδιαστής απέτισε φόρο τιμής στα πλεκτά, τα oversized πόντσο, τα αδιάβροχα και τα μάλλινα παλτό.

Η Carolina Herrera, τέλος, η οποία υπήρξε αγαπημένη σχεδιάστρια της Τζάκι Ω, εστίασε στο πρώτο μέρος του σόου σε κομμάτια που απευθύνονται σε «αληθινές» γυναίκες, ενώ άφησε το λάτιν ταμπεραμέντο της ελεύθερο στο δεύτερο μέρος, όπου παρουσίασε τουαλέτες για… κόκκινο χαλί, σε έντονα χρώματα, όπως το τιρκουάζ, το χρυσό και το μοβ, με μακριές ουρές, που εγγυώνται εντυπωσιακή είσοδο σε οποιοδήποτε event.
Πηγη:madata.gr





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: