Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Nicole Kidman - «Θα πέθαινα για τα παιδιά μου"!

Για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζει αλλά και την απόφαση να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα, μίλησε ανοιχτά η Nicole Kidman.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστραλιανή εκπομπή αποκάλυψε ότι από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise αντιμετώπιζε σοβαρά εμπόδια στην προσπάθειά της να συλλάβει (αναρωτιέμαι γιατί...) και μάλιστα είχε και μια αποβολή, λίγο πριν το ζευγάρι χωρίσει οριστικά το 2001.
«Οποιαδήποτε γυναίκα προσπαθεί να κάνει παιδί και αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, γνωρίζει πολύ καλά την απογοήτευση, τον πόνο και την απώλεια που βιώνεις όταν παλεύεις με τη γονιμότητα. Η γονιμότητα είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας και νομίζω δεν θα πάψω ποτέ να μιλάω γιʼ αυτό»!
Αν και το πρόβλημά της έδειξε να υποχωρεί προσωρινά το 2008, με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της Sunday Rose, όταν η Nicole Kidman και ο σύζυγός της Keith Urban άρχισαν να προσπαθούν για δεύτερο παιδί, ήρθαν αντιμέτωποι με εμπόδια
«Ήθελα απεγνωσμένα ένα ακόμα παιδί... Παρ' όλα αυτά, οι συγκυρίες δεν μας ευνόησαν καθόλου και βρέθηκα σε μια κατάσταση όπου δεν μπορούσα να μείνω έγκυος»
Κάπως έτσι οδηγήθηκαν στην απόφαση να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που το έκανε αυτό για εμάς. Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν μιλάω για εκείνη επειδή της είμαι απίστευτα ευγνώμων».
Όσο για την καθημερινότητα της οικογένειας, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα δύο παιδιά της: «Θα πέθαινα για τα παιδιά μου… Αυτή είναι η άνευ όρων αγάπη»!


Πηγή:athensdeejay.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: