Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κλούνεϊ:Γυναίκες & ναρκωτικά με κατέστρεψαν

Δύο μήνες πριν πατήσει τα 50 ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ –εξομολογείται ότι οι νεανικές καταχρήσεις και η αδυναμία στο ασθενές φύλο, έχουν κλείσει την πόρτα σε μια εναλλακτική καριέρα στο μέλλον.


Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) αποκαλύπτει ότι δεν θα γίνει ποτέ στη ζωή του πολιτικός γιατί στο παρελθόν υπήρξε "πολύ κακό παιδί".

Έχοντας δείξει επανειλημμένα το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το δίκιο των απανταχού αδυνάτων, καθώς και τη φιλανθρωπική του συνείδηση, ο Κλούνεϊ ισχυρίζεται ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να κατέβει στην πολιτική γιατί τότε το όχι και τόσο άκακο παρελθόν του θα ερχόταν να τον στοιχειώσει.

"Δεν έζησα τη ζωή μου με τον σωστό τρόπο που θα ταίριαζε στην πολιτική. Ξέρετε, γ****α πάρα πολλές γκόμενες, έκανα υπερβολικά ναρκωτικά και αυτή είναι η αλήθεια", παραδέχτηκε ο Τζορτζ αποστομωτικά, τονίζοντας πως όποιος μπαίνει στην πολιτική αρένα πρέπει να είναι έτοιμος για τα σκάνδαλα που θα εμφανιστούν από το παρελθόν του.

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ συνέχισε χαριτολογώντας και αποκάλυψε ποιο θα ήταν το σλόγκαν του αν όντως ζητούσε κάποια στιγμή την ψήφο του λαού: "Ήπια το νερό του καμπινέ" (I drank the bong water) θα φώναζε ο Τζορτζ, εννοώντας σαφώς ότι "έχει κάνει τα πάντα"!

Κατά τα άλλα ο Κλούνεϊ βγαίνει τα τελευταία χρόνια με την ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία διάθεση να γίνει μάνα. Αν όντως το εννοεί, εξηγείται ωραιότατα το πώς η σχέση τους καλά κρατεί με δεδομένες της δηλώσεις του αγαπημένου της ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο διάσημος γόης του κινηματογράφου υπήρξε παντρεμένος με την 51χρονη σήμερα ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) από το 1989 μέχρι το 1993.




πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: