Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κύπρος: "Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν"


"Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Η επίθεση είχε στόχο να τρομοκρατήσει όλους όσοι υψώνουν φωνή", δήλωσε ο τουρκοκύπριος δημοσιογράφος
και αρχισυντάκτης της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας “Αφρίκα" και αρθρογράφος στην ελληνοκυπριακή εφημερίδα "Πολίτης.

Ως γνωστόν, το βράδυ της Παρασκευής, άγνωστοι με δυο πυροβολισμούς στην πόρτα της εφημερίδας "Αφρίκα" θέλησαν να απειλήσουν τη ζωή του αρχισυντάκτη της Σενέρ Λεβέντ, αλλά και να επιτείνουν περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί στα κατεχόμενα ενόψει του συλλαλητηρίου της 2ας Μαρτίου.

Οι άγνωστοι εισήλθαν στην πολυκατοικία που στεγάζεται η εφημερίδα και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο έριξαν δυο πυροβολισμούς στην εξώπορτα των γραφείων της εφημερίδας και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Την ώρα εκείνη στα γραφεία υπήρχαν περίπου 10 δημοσιογράφοι οι οποίοι ξεπερνώντας το αρχικό σοκ βγήκαν από την πόρτα για να βρουν στο πάτωμα δυο κάλυκες και στην πόρτα, (η οποία δε διαπεράστηκε από τις σφαίρες), ένα κομμάτι χαρτί κολλημένο με ταινία.

Οι άγνωστοι προειδοποιούν τον Σενέρ Λεβέντ πως αν συνεχίσει την ίδια στάση, (“αν συνεχίσεις να γράφεις ψεύδη”, όπως αναφέρεται), τότε την επόμενη φορά οι σφαίρες δε θα έχουν στόχο την πόρτα αλλά τον ίδιο.

Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Φερντί Σογιέρ δήλωσε ότι "η επίθεση των σκοτεινών δυνάμεων στρέφεται εναντίον όλων".

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, δήλωσε ότι η επίθεση ήταν απαράδεκτη και στρέφονταν κατά της ελευθεροτυπίας.

Ο αρχηγός του Κοινωνικού Κόμματος Δημοκρατίας (TDP) Μεχμέτ Τσακιτζή είπε ότι οι σφαίρες ήταν "εναντίον της τ/κ κοινότητας”.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: